Cabinetul de avocatură Mușat & Partners completează oferta de servicii din Iulius...

Cabinetul de avocatură Mușat & Partners completează oferta de servicii din Iulius Town

0
DISTRIBUIȚI

Oferta de servicii din Iulius Town va fi diversificată cu un cabinet de avocatură, situat în clădirea United Business Center (UBC) 3. Recent, a fost semnat un parteneriat cu Mușat & Partners, care va facilita accesul la soluții juridice atât pentru mediul de afaceri timișorean, cât și pentru investitorii din regiune.

Mușat & Partners va inaugura, în luna decembrie, un cabinet de avocatură la etajul întâi al clădirii UBC 3 din Iulius Town. Prin intermediul acestui nou parteneriat, echipa de avocați Mușat & Partners va asigura servicii de consultanță de specialitate personalizate mediului de business din regiune, inclusiv investitorilor care își doresc să acceseze piața din vestul țării.

Toate serviciile de avocatură vor fi asigurate atât în limba română, cât și în engleză, italiană, germană și franceză. 

„Extinderea echipei noastre și dorința de a veni în întâmpinarea mediului de afaceri timișorean, într-un cadru care să corespundă așteptărilor noastre și ale clienților, ne-a orientat spre Iulius Town, ansamblu care include cel mai modern hub de clădiri de birouri din regiunea de vest. Noul sediu, care va fi destinat exclusiv serviciilor de consultanță, va fi cel de-al treilea din portofoliul nostru, adăugându-se birourilor existente deja în București și Timișoara, iar în cel din urmă va activa în continuare echipa de litigii”, a declarat Alina Mușat, Managing Partner la Mușat & Partners.

Pe lângă profesionalism, cabinetul de avocatură este caracterizat de transparență, promptitudine și integritate.


Membrii echipei Mușat & Partners vor oferi servicii de consultanţă în domenii precum: drept comercial şi societar, fuziuni şi achiziţii, drept financiar-bancar, drept administrativ, dreptul muncii şi drept imobiliar, dar și servicii de contabilitate, audit și consultanță fiscală, reorganizare și faliment, precum și servicii de înscriere în Registrul Național de Publicitate Mobiliară.

În cei 8 ani de activitate în actuala formulă, avocații Mușat & Partners au asigurat expertiză juridică firmelor naționale și internaționale, investitorilor străini, organizațiilor comerciale sau corporațiilor multinaționale.

Despre Iulius Town

Inaugurat anul trecut, Iulius Town este un amplu proiect de regenerare urbană, ce include funcțiuni de retail, office și entertainment și care a dat Timișoarei un imbold puternic, economic și social. Cu 120.000 mp și peste 450 de magazine, Iulius Town oferă cea mai mare suprafață de retail din țară, reunește cele mai noi concepte disponibile în Europa și branduri în premieră regională. Proiectul include o amplă comunitate de business, care este în continuă dezvoltare, iar cele trei clădiri de birouri operaționale cu spații office clasa A găzduiesc peste 30 de companii multinaționale, la care lucrează mai mult de 5.000 de angajați.

Conceptul mixt al Iulius Town Timișoara asigură access, în același areal la o gamă largă de servicii, atât angajaților din ansamblu, cât și publicului larg: birouri notariale, clinici medicale, reprezentanţe bancare, agenţii de turism, saloane de spa, locuri de relaxare şi socializare, dar și centre de relații cu publicul pentru instituțiile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.