Bărbat ucis de doi adolescenți care au încercat să-l jefuiască în scara...

Bărbat ucis de doi adolescenți care au încercat să-l jefuiască în scara blocului

2
DISTRIBUIȚI

Locatarii unui bloc din Vulcan (județul Hunedoara) au găsit în scara de acces în clădire un bărbat în stare gravă, după ce a fost victima unor agresiuni, a transmis adevarul.ro. Incidentul s-a petrecut vineri după-amiaza, când victima în vârstă de 65 de ani mergea în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului acestora a fost agresat fizic de către doi tineri pe care nu îi cunoştea, care apoi au fugit.

„Bărbatului se pare că nu i-au fost furate bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la o unitate medicală.


Ulterior, din păcate, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei bănuiţi de comiterea faptei: doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 17 şi 19 ani”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, conform sursei citate.

Inițial, cei doi tineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie, însă încadrarea faptei ar putea fi acum schimbată. „În cauză, magistraţii Judecătoriei Petroşani au emis mandatele de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 zile”, a informat Bogdan Niţu.

Foto: Arhivă (Gabriel Brezeanu)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.