Vicepreședintele CJ Timiș Alexandru Proteasa, diagnosticat cu coronavirus

Vicepreședintele CJ Timiș Alexandru Proteasa, diagnosticat cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Alexandru Proteasa a anunțat, vineri, că a fost diagnosticat cu COVID-19 și, ca urmare, se va afla în carantină la domiciliu în următoarele 14 zile.

„Ieri, am avut câteva simptome specifice – dureri musculare, durere de cap -, așa că dimineață am făcut testul și am primit rezultatul în cursul zilei.


Sper să nu am alte simptome și să pot continua de acasă atât tratamentul, cât și o parte dintre sarcinile de la CJ Timiș. Urma să mă vaccinez marți, la spitalul din Lugoj, dar acest demers va fi amânat până când specialiștii decid că vaccinarea este oportună. Cel mai dificil va fi să stau departe de familie, de soție și de micuțul nostru”, a transmis vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa.

Liberalul a mai precizat că l-a anunțat pe președintele CJ Timiș, Alin Nica, și pe colegul vicepreședinte Cristian Moș.

„Nu am interacționat față în față cu niciunul dintre ei în ultima vreme, preferând să discutăm la telefon cel mai des, pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi cu care venim în contact acasă. Vă doresc tuturor sănătate și cumpătare, în continuare. Virusul este parșiv și poate afecta pe oricine!”, a mai adăugat Proteasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.