SCM Rugby Timişoara a pierdut la scor în Cupă pe terenul rivalei...

SCM Rugby Timişoara a pierdut la scor în Cupă pe terenul rivalei din Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM Timişoara a fost depăşită astăzi în fief-ul celor de la CSM Ştiinţa Baia Mare, în cea de-a doua etapă din Cupa României la rugby. Maramureşenii s-au impus cu 40-10 (33-3) la capătul unui meci pe care l-au controlat în majoritatea timpului. Cu ocazia acestui duel la oaspeţi a (re)debutat Florin Vlaicu, cel mai sonor transfer din ultima perioadă.

După ce au învins fără probleme Clujul, bănăţenii au întâmpinat o altă opoziţie din partea „zimbrilor”, principala rivală din SuperLigă. Deşi Melinte a deschis scorul pentru timişoreni dintr-o lovitură de pedeapsă, gazdele au revenit rapid prin eseul lui Cojocaru, transformat de Ratu Taniela pentru 10-3.

Baia Mare a mai reuşit apoi nu mai puţin de patru eseuri până la pauză, prin: Lămboiu, Pristaviţă şi Popoaia în două rânduri.


Prima transformare a fost irosită de Taniela, dar apoi Kisting nu a mai greşit din punct fix şi a mărit avantajul „zimbrilor” (33-3).

Vlaicu a fost înlocuit la pauză în echipa bănăţeană, care a redus din diferenţă în debutul părţii secunde printr-un eseu de penalizare transformat. Băimărenii au văzut apoi două avertismente şi au fost în inferioritate numerică, fără însă a mai pierde din avans. Mai mult, Pristaviţă a reuşit un nou eseu, transformat iarăşi de Kisting, prin care s-a stabilit practic şi scorul final: 40-10.

În urma acestui rezultat cele două rivale se află la egalitate de puncte, dar în weekendul următor CSM Ştiinţa poate trece înainte deoarece joacă la Cluj. Acolo unde bănăţenii vor evolua abia pe 7 august.

CSM Știința Baia Mare: Popoaia, Lămboiu, Tomane, Feliuai, Taliauli, Ratu Taniela, Kisting, Pristaviță, Cojocaru, Dugladze, Roșu, Dănilă-cpt, Oliver Immelman, Dico, Bitsadze. Rezerve: Harțig, Nica, Mureșan, Grădinaru, Alexe, Țiglă, Manole, Bucur. Antrenor: Eugen Apjok.

SCM Timişoara: Lungu, Căpățână, Militaru, Mureșan, Popârlan, Rădoi, Altinok, Morrel, Conache, Hinckley, Shennan, Manumua, Vlaicu, Fercu, Melinte. Rezerve: Sabău, Sikote, Digo, Trausan, Holoia, Balaban, Simionescu, Jipa. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.