Lucian Boncu, prin videoconferință, din Italia: „Sunt infractorul de serviciu al DIICOT”....

Lucian Boncu, prin videoconferință, din Italia: „Sunt infractorul de serviciu al DIICOT”. Decizia CAT pentru mandatul de arestare preventivă

3
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a reușit, astăzi, să judece contestația depusă prin avocați de liderul interlop Lucian Boncu împotriva deciziei Tribunalului Timiș de arestare preventivă în lipsă în dosarul în care a fost trimis în judecată de DIICOT fiind acuzat că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro. Vă reamintim că Boncu a părăsit ilegal România când a fost citat pentru a se prezenta la tribunal și a fost prins în Italia împreună cu interlopul Sorin Udrea, care-l ajuta pentru a-și obține rezidența.

În urma demersurilor făcute de autoritățile române, astăzi, Lucian Boncu a fost audiat prin videoconferință de completul de la Curtea de Apel Timișoara.


Liderul interlop a susținut în fața judecătorilor faptul că nu a ordonat niciodată asasinarea jurnalistului și că de fapt acesta se victimizează. Boncu a susținut că este ”infractorul de serviciu al DIICOT” și că a plecat din țară pentru că nu mai găsește aici dreptate și speră că o va găsi în Italia, dar nici acolo nu este sigur. Fugarul a încercat să-i impresioneze pe judecătorii din complet invocând faptul că totul este doar o invenție pentru a ajunge el după gratii.

Avocații acestuia au cerut revocarea mandatului de arestare preventivă pe motiv că timp de doi ani cât a durat ancheta, DIICOT nu a solicitat niciun fel de măsură împotriva lui Boncu și că s-a cerut arestarea invocându-se declarațiile unor martori protejați care vorbeau că interlopul se pregătea să fugă în Italia pentru a nu-și ispăși pedeapsa de 12 ani și o lună din dosarul de trafic de cocaină. Procurorul de ședință a cerut să fie respinsă contestația pe motiv că Lucian Boncu a fugit din țară și măsura arestării are ca scop asigurarea bunei desfășurări a procesului. În urma deliberării, Curtea de Apel Timișoara a respins acțiunea lui Boncu ca nefondată, mandatul de arestare preventivă rămânând valabil. În acest timp, în Italia continuă procedurile de extrădare a lui Lucian Boncu în baza acestui mandat de arestare preventivă.

3 COMENTARII

  1. Și tu ai găsit din nou vinovații de serviciu ! Maru gunoi ești ! Alții sunt de vina ca tu ai fugit și ca te au prins ?Nu ești de vina tu și drogatul de udrea ca v ați laudat l toată lumea și ca vuia toată articole din ziare depsre asta ? Ca ați fost monitorizați ca da tu prostule vorbeai tot pe telef și tot pe Facebook ! Îți doresc dreptate și Pt tine și Pt fratele tău drogatul Udrea ! Chiar dacă o sa urlați in continuare ca nu e ceea ce meritați !

  2. Off saracul ! Romania nu îl judeca corect ! Italia nu îl judeca corect ! Martori sub acoperire, gen tot Facebookul e de vina ! Scroafo sugi p… cu tot cu familia ta de brelocuri !

  3. Ce personaj grotesc ! Mai lipsește sa spuna ca in timp ce se filma la el in casa , el filma o scena in Narcos … deci clar nu e el de pe filmările DICOT ci cel din film!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.