Liderul PSD Timișoara despre scandalul din CLT: ”S-ar putea ca lumea...

Liderul PSD Timișoara despre scandalul din CLT: ”S-ar putea ca lumea să înțeleagă în sfârşit că eşti un impostor”

2
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, a comentat, astăzi, scandalul de ieri din consiliul local un de primarul Dominic Fritz și USR PLUS s-au opus adoptării a două proiecte care prevăd ca toți aleșii locali să-și facă publice acte de studiu și documentele de identitate care să dpvedească domiciliul.

”Că Dominic Fritz are o mare problemă cu domiciliul / rezidența, asta e deja de notorietate şi probabil că lucrurile nu vor rămâne aşa, existând şi o anchetă pe rol.


Dar de unde atâta înverşunare în a ascunde studiile şi evoluția lor? Dacă în alte țări starea de sănătate a preşedintelui e informație publică, am putea şi noi să avem acces măcar la informații de bază despre şcolile celor ce ne conduc şi pe care îi plătim”, a comentat Ritovoiu.

Liderul PSD Timișoara a concluzionat că” dacă minți că ai făcut o facultate şi tu ai 12 clase, sau dacă ai fost repetent vreo doi ani în studenție, s-ar putea ca lumea să înțeleagă în sfârşit că eşti un impostor! Mai ales că te-ai prezentat în fața electoratului ca preacurat, preanevinovat şi ultracompetent, parcă născut din spuma mării, când de fapt eşti la fel sau mai putred decât cei împotriva cărora pretinzi că lupți!”.

2 COMENTARII

  1. Corect Ritivoiu! Neșcoliți, incompetenți, fără experiență în administrație, mincinoși și impostori ca USR – iștii NU AU EXISTAT ÎN ISTORIA ROMÂNIEI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.