SCM Timişoara şi-a conturat lotul pentru noul sezon. Un fundaş american printre...

SCM Timişoara şi-a conturat lotul pentru noul sezon. Un fundaş american printre cele trei achiziţii ale verii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara -pagina oficială / Facebook (arhivă)

SCM Timişoara are, cel puţin momentan, 13 jucători pentru noua stagiune. Secţia de baschet pare să fi acţionat şi ea economicos în această vară. Astfel că din lotul vechi vor continua cu „leii” şapte jucători şi au fost anunţate doar trei transferuri, ceilalţi trei componenţi sunt jucători foarte tineri promovaţi de la juniori.

Timişorenii se laudă cu al 35-lea an consecutiv de baschet alb-violet în elită. Dragan Petricevic îi va avea în continuare sub comandă pe: Alexandru Olah, Milos Komatina, Adam Mirkovic, Robert Schipor, Lazar Laszlo, Nikola Gajic și Cristian Mocrițchi.


Komatina (foto) este printre ultimii care a semnat prelungirea. Bănăţenii au şi pierdut jucători importanţi în această pauză competiţională, precum Mirel Dragoste sau americanul Sherwood Brown.

Lotul va fi completat şi cu tineri, dintre care se remarcă vârsta extrem de fragedă a lui Șerban Horga, 14 ani! Ceilalţi doi, Roland Stanciu și Paul Hanea, au câte 16 ani.

Azi, clubul autorităţilor locale a anunţat şi trei transferuri. Un române, Edward Petrescu (22 ani), care e o extremă de forță, de la CSM Oradea, fost component al naționalelor de juniori și tineret ale României. Şi doi străni. Georgianul Revaz Rogava (28 ani), care e un fundaș de 28 de ani, de la CSM Tg Jiu, cu selecții la naționalele de tineret și de seniori gruzine. Respectiv americanul Darrion Strong-Moore (27 de ani), fundaş născut la Chicago și care vine de la echipa bosniacă Sloboda Tuzla,

„Leii din Banat” au anunţat că se vor reuni pe 23 august pentru abordarea stagiunii 2021-22.

În altă ordine de idei, mai mulţi sportivi ai SCM-ului, inclusiv baschetbaliştii Robert Schipor, Roland Stanciu, Paul Hanea, Șerban Horga și Alexandru Jurca, antrenorul Petru Czmor și managerul Sergiu Pașca, vor participa duminică în zona Z2, dintre Clinicile Noi și Piața 700, la evenimentul „Străzi pentru comunitate”. Pe lângă demonstrațiile sportive, vor fi şi concursuri cu premii și sesiuni de autografe. Evenimentul e programat duminică, între orele 9.00 – 11.00 și 19.00-21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.