Ripensia a câştigat fără emoţii la Periam în turul III al Cupei...

Ripensia a câştigat fără emoţii la Periam în turul III al Cupei României. Hattrick pentru un atacant sosit în această vară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Roş-galbenii merg mai departe în competiţia K.O. după ce a învins formaţia timişeană Avântul Periam în manşa unică disputată astăzi în deplasare. A fost 4-1 pentru Ripensia după o primă parte mai echilibrată, în care timişorenii marcaseră doar o dată.

„Ripi” a obţinut biletele pentru turul IV cu destulă uşurinţă în vestul judeţului.


La Periam, pe terenul grupării din judeţ care are meritul că a ajuns până aici, oaspeţii de pe Bega au marcat încă din primul minut prin Mihai Ion, achiziţie recentă.

Cosmin Petruescu a schimbat trei jucători la pauză, dar al patrulea intrat a marcat imediat după intrarea pe gazon şi a înclinat serios balanţa. E vorba de Ernest, care a înscris în minutul 64 pentru 2-0, dar care a şi realizat „dubla” printr-un gol reuşit la doar alte trei minute distanţă. Pentru gazde Gălăţan a redus din diferenţă în minutul 83, dar nici bine nu a fost repus balonul în joc şi achiziţia de la Rapid, acelaşi Emmanuel Ernest, a stabilit scorul final.

În campionat Ripensia va juca duminică, de la ora 14.00, în fief-ul celor de la CSA Steaua. Periamul începe Liga 3 sâmbătă, cu un meci acasă în compania Dumbrăviţei.

Tot în această fază a Cupei, din zona de vest s-au mai calificat mai departe Lipova şi Reşiţa, CSM-ul a trecut cu emoţii de conjudeţeana din Ezeriş, scor 3-2 în prelungiri, după 2-2 în cele 90 de minute iniţiale. Politehnica intră în competiţie din turul următor.

Ripensia: Mosoarcă – Morariu, Rogac, Fridrich, Gladun – Stoi, Taras (46, Vidrăsan) – Vasluian (73, Ciurel), Rotea (46, Mitrov), Ion (46, Ene) – Pădurariu (63, Ernest). Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.