Consilierul local Roxana Iliescu: „Colterm mai are în curte vreo 2.000 de...

Consilierul local Roxana Iliescu: „Colterm mai are în curte vreo 2.000 de tone de cărbune, adică nici necesarul pe o zi”

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-842906203">

Consilierul local Roxana Iliescu de la Pro România a ținut să reamintească faptul că, atât în decembrie anul trecut, cât și în 4 ianuarie anul acesta, a atras atenția că problema asigurării căldurii și apei calde timișorenilor în această iarnă este departe de a fi rezolvată și există riscul real de a rămâne, din nou, fără apă caldă și căldură.

„Primarul și vicele Lațcău erau în concediu… motiv pentru care iar ne trezim, în ultimul minut să… cerșim bani, că de atât suntem în stare! E adevărat, s-au mai găsit în Primărie vreo 15 milioane de lei de dat la Colterm (plata gazului pe o săptămână), asta numai după ce reprezentanții Colterm și-au asumat public faptul că furnizează agent termic sub standarde (ce spun eu de o bună perioadă de timp) și totodată faptul că iau în calcul restricționarea apei calde pe timpul nopții… Între timp, când vă scriu aceste rânduri, Colterm mai are în curte vreo 2.000 tone de cărbune, adică nici necesarul pe o zi! Dar nu-i bai, ardem gaz că ne permitem!”, a transmis, marți, consilierul local Roxana Iliescu.

1 COMENTARIU

  1. Nu este carbune si gaz pentru ca nu sunt bani, stie toata lumea asta, stimata doamna, nu spui nimic nou. Ai vreo solutie? Partidul vostru nu vrea ca Primaria sa maresca taxele. De unde ar trebui sa vina banii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.