Stadiul lucrărilor la centura de sud a Timișoarei, la mai puțin de...

Stadiul lucrărilor la centura de sud a Timișoarei, la mai puțin de 50%. Fotografii de pe șantier

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2129899090">

Continuă lucrările pe șantierul Centurii de Sud a Timișoarei. Potrivit reprezentanților DRDP Timişoara, stadiul lucrărilor se apropie abia de 50%. În urmă cu trei luni, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se declara nemulțumit de stadiul investiției, care ar fi trebuit să fie atunci de 70 la sută.

În ultima perioadă, principalele lucrări de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud au fost la viitoarele pasaje din zona Freidorf, DN 59 spre Șag, Chișoda și Giroc.

De asemenea, muncitorii au mai făcut lucrări la terasamente – umpluturi de pământ și așternerea de strat de balast, pe sectorul Moșnița Veche – Ghiroda, consolidări de teren în zona rampelor pasajelor de la Șag și Chișoda.

Conform DRDP Timișoara, alte lucrări au vizat relocarea de rețele de medie tensiune, apă și canalizare, irigații și telecomunicații.

Varianta de ocolire sud a orașului, în lungime de 25 de kilometri, va face legătura pe direcțiile Reșița – Voiteg – Timișoara, Serbia – Moravița – Deta – Timișoara și mai departe spre Arad, respectiv Lugoj, asigurând continuitatea drumului european E 70, respectiv între DN 59 și DN 69.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.