Petrecere de neratat pentru fanii muzicii electronice alături de invitatul special Alex...

Petrecere de neratat pentru fanii muzicii electronice alături de invitatul special Alex Kennon

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică electronică au parte la sfârșitul acestei săptămâni de o petrecere deosebită care îl va avea ca invitat special pe Alex Kennon, un nume cu o rezonanță aparte în rândul clubberilor din țara noastră.

Piesele sale, apărute la case de discuri precum Crosstown Rebels, Cajual  sau  Rebellion,și-au găsit locul  în playlisturile DJ-ilor din întreaga lume.


În copilărie, artistul a cântat la chitară și a fost inspirat de melodiile unor trupe ca  Genesis sau Led  Zeppelin. Dar cea mai mare influență muzicală pe care a avut-o de la tatăl său a fost  muzica soul/funky prin nume ca Earth, Wind and Fire,, iar printre vinilurile sale favorite din toate timpurile se numără și The Cure – Disintegration. Acea muzică emoționantă și puternică l-a condus spre  house și techno , iar printre cei care l-au sprijinit în primii pași în materie de producer de muzică s-au numărat Pete Tong și echipa Radio One. Seturile lui Alex Kennon au făcut furori în cele mai bune cluburi din întreaga lume, artistul fiind un nume obișnuit în cluburile din Ibiza.

Alex Kennon va fi invitatul special al petrecerii Yaya By The Lake care va avea loc sâmbătă 2 iulie la Pontonul Yaya Văliug, iar biletele pentru acest eveniment se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.