Un bărbat a abuzat sexual de mai multe ori labradorul vecinilor. Cum...

Un bărbat a abuzat sexual de mai multe ori labradorul vecinilor. Cum a încercat să-și ascundă urmele

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: wikipedia.org

Caz şocant în Hunedoara, unde un bărbat a intrat de mai multe ori prin efracţie într-o locuinţă şi a abuzat sexual animalul de companie al proprietarului, un câine din rasa labrador.

„La data de 21 octombrie 2022 polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, în urma unor percheziții domiciliare cu privire la cercetările din dosarele penale în care se efectuează cercetări asupra săvârșirii infracțiunilor de distrugere, comise în formă continuată, furt calificat, comise în forma continuată, rănirea sau schingiuirea animalelor, comise în forma continuată, la domiciliul bărbatului din municipiul Hunedoara”, a anunţat IPJ Hunedoara.


În încercarea de a ascunde acțiunile, individul a furat camerele de supraveghere care erau în locuința proprietarilor labradorului.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere corespunzătoare. S-a dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile, conform autorităţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.