Încă trei contracte finanțate prin PNRR, semnate de CJ Timiș

Încă trei contracte finanțate prin PNRR, semnate de CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a semnat trei noi contracte pe care le-a câștigat prin Planul Național de Reziliență, în momentul de față fiind acceptate opt contracte din cele 13 depuse, a căror valoare totală este de 96.175.666 lei cu TVA.

Vor fi investiți patru milioane de lei la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” pentru renovarea energetică moderată a două corpuri de clădire, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului va beneficia de un milion de lei pentru corpul direcțiunii și de alte șase milioane și jumtate de lei pentru clădirea din Lugoj.

Renovarea energetică a obiectivelor va consta în reabilitarea termică a anvelopei și modernizarea sistemelor de instalații din clădire, inclusiv cu sisteme alternative de producere a energiei termice și electrice.


Vor fi executate lucrări care prevăd termoizolarea pereților exteriori, a planșeului sub pod și a soclului, înlocuirea în totalitate a tâmplăriei, precum și modernizarea instalației de încălzire. Mărirea semnificativă a bugetului de investiții va face ca lucrările să contribuie la reducerea consumului de energie și la scăderea considerabilă a riscului de incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.