Sezon extraordinar pentru CSM Lugoj, încheiat cu un nou trofeu: Cupa României...

Sezon extraordinar pentru CSM Lugoj, încheiat cu un nou trofeu: Cupa României după finala de la Piteşti!

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a încheiat azi un sezon unic, fantastic în voleiul feminin românesc. După succesul de ieri cu Alba Blaj, timişencele au înfruntat în marea finală a Final Four-ului de la Piteşti pe CSM Târgovişte, formaţia care a oprit-o în campionat. A fost o nouă luptă frumoasă la fileu încheiată, meritat, cu victoria, scor 3-1, a bănăţencelor.

Ieri, lugojencele au reuşit să învingă spectaculos campioana Volei Alba Blaj, scor 3-2 (24-26, 20-25, 26-24, 25-15, 11-15), în semifinale.

Astăzi, încurajate şi de fani care au călătorit toată ziua, finala a început cu un show spectaculos în Piteşti Arena, cum Banatul românesc (căci cel sârbesc are cel puţin două arene de nivel internaţional) nu poate găzdui la ora actuală.


La eveniment a fost prezent, pe lângă alte oficialităţi, şi Aleksandar Boričić, preşedintele Confederaţiei Europene de Volei.

Timişencele s-au ridicat la înălţimea evenimentului şi au câştigat categoric primul set: 25-16. Al doilea a fost unul la limită, bănăţencele au avut iniţial 25-23, dar dâmboviţencele au reclamat ultima minge şi s-a făcut 24-24 după proba video. Chiar şi aşa, elevele lui Ugljesa Segrt au avut tărie de caracter şi s-au impus cu 26-24 în setul 2. A urmat un set pe care vicecampioana nu şi-l mai putea pierde. Grbic şi compania s-au ţinut scai de adversar pe tabelă însă până la urmă scorul la seturi a devenit 2-1 după ce scorul setului 3 a fost 25-22 pentru Târgovişte. Setul 4 nu s-a lăsat mai prejos. După ce au fost conduse, lugojencele au revenit în avantaj şi s-au impus după un punct decisiv fantastic, un rezumat al sezonului trupei de pe Timiş: 25-21. CSM Lugoj aduce în premieră trofeul acasă.

CSM Lugoj încheie astfel un sezon fantastic, început tot cu un trofeu – Supercupa, urmat de argintul european în Challenge Cup şi bronzul naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.