Bărbat din Timiș reținut de polițiști după o spargere, suspect și în...

Bărbat din Timiș reținut de polițiști după o spargere, suspect și în alte jafuri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Periam, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au reținut marți un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 9 februarie 2024, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în interiorul imobilului situat în localitatea Periam și ar fi sustras un laptop și două telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.


În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat, în vârstă de 36 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit faptul că la data de 13 octombrie 2023, bărbatul ar mai fi pătruns fără drept într-un alt imobil situat tot în localitatea Periam și ar fi sustras mai multe sume de bani, respectiv 4.000 lei, 1.000 euro și 16.000 forinți, precum și 36 de grame de bijuterii din aur, cauzând un prejudiciu de aproximativ 22.000 lei.

„În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 12 martie 2024, bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării întregului prejudiciu”, a mai comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.