Secţia de Mari Arşi a Spitalului Judeţean Timişoara, aproape de deschidere. Ce...

Secţia de Mari Arşi a Spitalului Judeţean Timişoara, aproape de deschidere. Ce mai este de făcut Foto

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1851616152">

Secția de Mari Arși a Spitalului Județean Timișoara, care va fi cea mai mare din țară, este la un pas de a fi deschisă.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a fost în vizită, astăzi, în unitatea medicală, pentru a analiza stadiul lucrărilor. Șeful CJ Timiș susține că se mai lucrează la două dintre cele cinci boxe sterile, dar și că aproape toată aparatura necesară, achiziționată de Ministerul Sănătății, a ajuns.

„Se lucrează la ultimele finisaje ale corpului B din secția de Mari Arși de la Spitalul Județean din Timișoara. Se mai lucrează la 2 dintre cele 5 boxe sterile. Am aflat astăzi, chiar de la executant, în cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o pe șantier împreună cu managerul spitalului, Marius Craina, că finalizează lucrările înainte de termenul din contract. Ne-am asigurat că tot ce a intrat în atribuțiile Consiliului Județean este respectat, iar plățile la care ne-am angajat au fost făcute la timp. CJ Timiș a asigurat peste 2 milioane de lei, doar pentru aceste lucrări. Aparatura cu care vor fi dotate cele 5 boxe este și ea aproape completă, Ministerul Sănătății a asigurat cele 3.5 milioane de euro”, a anunțat Călin Dobra.

Vă reamintim că, la sfârșitul anului 2016, cu bani de la Consiliul Județean Timiș, în cadrul Spitalului Județean Timișoara au fost finalizate lucrările la trei din cele cinci saloane ale noii Clinici de Mari Arși. Însă saloanele nu pot fi folosite, pentru că Ministerul Sănătății nu a dotat unitatea medicală cu aparatura necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.