Ripensia a câştigat duelul „de şase puncte” cu Recea din play-out

Ripensia a câştigat duelul „de şase puncte” cu Recea din play-out

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru (arhivă)

Ripensia a obţinut azi o victorie foarte importantă în play-out-ul Ligii 2. Roş-galbenii au învins Comuna Recea, scor 2-1, după ce maramureşenii au deschis scorul. Cele două sunt acum la egalitate de puncte, dar în caz de egalitate la final elevii lui Cosmin Petruescu vor fi avantajaţi de rezultatul direct.

La două săptămâni de la acel 0-0 de pe „Dan Păltinişanu”, jocul de pe „Electrica” a fost mult mai spectaculos. Oaspeţii au deschis scorul devreme, prin golgheterul lor, Marius Coma, care a trimis în minutul 16 un şut care a lovit mai întâi transversala şi apoi a scuturat spectaculos plasa.

Golda a făcut însă 1-1 zece minute mai târziu, cu o reluare din cădere.


Acesta a fost şi scorul pauzei, în ciuda unei noi ocazii marca Sokovic.

Repriza a doua a adus şi puţin noroc pentru gazde, căci Andrei Macriţchi a făcut 2-1 după ce a trimis din prima, cu pământul la centrarea lui Gladun. Mingea l-a sărit pe portarul Răilean şi a intrat în poartă.

A fost apoi rândul maramureşenilor să încerce revenirea, dar Fica, din poziţie bună din careu, a trimis peste vinclu, când mai erau trei minute din timpul regulamentar. Prelungirile mai puteau aduce în schimb un gol Ripensiei la ocaziile lui Sokovic şi Piftor.

Cu aceste trei puncte „Ripi” egalează Recea la cota 26 de puncte şi roş-galbenii au atuul meciului direct pentru a scăpa de poziţia de baraj la final, în caz de egalitate. Peste patru zile Ripensia joacă la Slatina, de la ora 12 (în runda 3 a play-out-ului).

Ripensia Timișoara: Dobre – An. Macrițchii, Rogac, Fridrich, Gladun – T. Călin (cpt., 64, Tudorache), V. Macrițchii, Coulibaly – Golda (64, Piftor), Sokovic (90+4, Pădurariu), M. Ene (82, Neagu). Antrenor: Cosmin Petruescu

Comuna Recea: Răilean – B. Mendoza, Oiță, Burdeț, R. Ispas (78, Balha) – Micaș (cpt.), Akhmatov (64, Brata) – Mărieș (78, Batin), Fica, Văsălie (55, Bura) – M. Coman. Antrenor: Daniel Ardelean

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.