Echipele timișene și-au aflat adversarii din barajul pentru Liga 3. Fortuna şi...

Echipele timișene și-au aflat adversarii din barajul pentru Liga 3. Fortuna şi Pobeda joacă prima manşă în Ardeal

0
DISTRIBUIȚI

Fortuna Becicherecu Mic şi Pobeda Star Bisnov sunt trupele timişene implicate în barajul de menţinere/promovare în „C”. Prima va avea parte de o „dublă” cu Aurul Brad, campioana Hunedoarei, în timp ce „bulgarii” îi vor înfrunta pe cei de la Industria Galda. Prima manşă va fi duminică, în deplasare, pentru ambele vestice.

Barajele rundei 2 au fost stabilite azi de FRF, în prima rundă au evoluat doar echipele care au avut ghinion la prima tragere la sorţi.


Au rezultat astfel 21 de împerecheri, pe criterii geografice.

La prima vedere misiunea ambelor timişene nu e una uşoară. Fortuna, cu puşti sub 17 ani împrumutaţi de la ASU Politehnica, a încheiat ultima în C8, cu doar un punct, şi va avea parte de un duel cu câştigătoarea Ligii a IV-a Hunedoara, Aurul Brad.

De partea cealaltă, câştigătorii Ligii a IV-a din Timiş, Pobeda din Dudeştii Vechi, se „bate” pentru un loc în Liga 3 cu Industria Galda, din judeţul Alba, formaţie care a acumulat şase puncte în C9.

Prima manşă e stabilită chiar duminica aceasta, de la ora 18, în timp ce returul e programat pe 23 mai. Alte trupe bănăţene implicate în baraj sunt cărăşenele Progresul Ezeriş şi Voinţa Lupac, prima a fost pe 9 în C8 şi va da piept cu Dunărea Calafat, în timp ce Voinţa Lupac, câştigătoarea Ligii a IV-a Caraş-Severin, se va duela cu CSU Craiova II. Altfel, campioana Aradului, Frontiera Curtici, are duel cu satelitul lui Hermannstadt.

Regiunea 5
Universitatea Craiova 2 – Voința Lupac
Dunărea Calafat – Progresul Ezeriș
Viitorul Șimian – Minerul Costești

Regiunea 6
Industria Galda – Pobeda Star Bișnov
AFC Hermannstadt 2 – Frontiera 2004 Curtici
CSA Aurul Brad – Fortuna Becicherecu Mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.