Noi avarii şi lucrări anunţate de Colterm şi Aquatim. Mai mulţi timişoreni,...

Noi avarii şi lucrări anunţate de Colterm şi Aquatim. Mai mulţi timişoreni, temporar fără apă caldă

0
DISTRIBUIȚI

Continuă defecțiunile tehnice la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Colterm întrerupe azi furnizarea apei calde de consum de la ora 11 până la ora 15, la punctele termice 18, 13A, 56, 3TR, 4TR.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie 1918, Daliei, Deliblata, Gutenburg, Milcov, Sat Nou, Alex. Vaida Voievod, Bv. Eroilor, Darwin, Mehadia, Miorița, Aleea Miniș, Aleea Studenților, Caraș, Virgil Birou, Aurelianus, B. Iscovescu, Intr. Roma, Ofcea, Socrates, Corneliu Coposu, FC Ripensia, Bradul, Bucegi, Carpați, Cerna, Surorile Martir Caceu, P-ța Sf. Iosif cel Nou, Martir V. Aparaschivei, Someș, Stejarul – în total un număr de 148 de branșamente.

De asemenea, tot azi, furnizarea apei calde de consume întreruptă, până la ora 17, la PT 8A, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat privind execuția unor lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune de la punctul termic menționat.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Braniștei, Revoluției din 1989, Filipescu, N. Iorga, A. Mocioni, Dr. A. Martha, Dr. M. Alexandru, Paciurea, Semenic.

Altfel, Aquatim a anunţat că intervine pentru remedierea unor avarii, cu întreruperea furnizării apei până la ora 15, pe străzile Timiș, Amforei, Teiului, Calea Ghirodei, Renaşterii, Splaiul Nicolae Titulescu, în Timişoara, precum și în Utvin. Iar în Recaș presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Reamintim că la Pustiniş şi Fădimac sunt lucrări de spălare a rețelei de distribuție până la ora 16. Perioade în care alimentarea cu apă va fi întreruptă.

„Zilele viitoare vor avea loc spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei după următorul program: pe 19 octombrie, în Liebling și Pădureni; pe 20 octombrie, în Ciacova și Gad; pe 23 octombrie, în Cerna și Iosif. Pe 23 octombrie, între orele 9-16, și pe 24 octombrie, între orele 10-14, în Buziaș se va opri furnizarea apei pentru lucrări de investiții la stația de repompare. Acestea presupun înlocuirea tablourilor electrice și montajul generatorului fix”, a mai anunţat compania de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.