EXCLUSIV Comisarul de Gardă Financiară Mureşan acuză DNA că i-a trucat convorbirile...

EXCLUSIV Comisarul de Gardă Financiară Mureşan acuză DNA că i-a trucat convorbirile telefonice

1
DISTRIBUIȚI

Comisarul Ioan Mureşan de la Garda Financiară Timiş, acuzat de DNA  de şantaj, a fost prezent astăzi din nou la Judecătoria Timişoara. La acest termen instanţa a audiat trei martori, cel mai important fiind denunţătorul Marcel Farcaş, cel care a  depus plângerea împotriva comisarului după ce acesta a făcut unpseudocontrol la un magazin de-al său şi i-a cerut ca să fie plătită o datorie a firmei concubinei acestuia către un furnizor. Farcaş a povestit că Mureşan i-a arătat legitimaţia de conisar şi a văzut când acesta a băgat în geantă o hârtie pe care-şi notase ceva.


Martorul a susţinut că nu-şi mai aduce aminte exact ce cum au fost negociate tranşele de plată a datoriei şi cinele le-a stabilit pentru că a trecut mai bine de un an de la acel moment. „Inculpatul mi-a spus să restituim banii pentru a fi bine şi dacă se va întâmpla acest lucru vom fi lăsaţi în pace în legătură cu controlul tocmai efectuat”, a susţinut martorul. În timpul audierii acestuia, procurorul şi avocatul lui Mureşan s-au acuzat reciproc de faptul că încearcă să influenţeze martorul sugerându-i răspunsul prin modul în care pune întrebarea.

Apărătorul comisarului Mureşan a depus o cerere prin care solicită o expertiză tehnică pentru voce deoarece „clientul meu a tăgăduit autenticitatea a două dintre discuţiile purtate cu denunţătorul. Clientul susţine că este un mixaj de mai multe discuţii telefonice care nu au avut niciodată acel curs şi conţin discuţii ambientale care au fost introduse în cadrul discuţiilor telefonice”. „Este imposibil acest lucru. Vom depune explicaţii tehnice legate de aceste aspecte”, a replicat procurorul DNA. Judecătorul a decis că discuţia pe marginea acestei cereri se amână până după audierea tuturor martorilor. Următorul termen a fost stabilit pentru 23 mai.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.