EXCLUSIV Cum a şantajat comisarul Mureşan UPDATE 3 Decizia Judecătoriei Timişoara şi...

EXCLUSIV Cum a şantajat comisarul Mureşan UPDATE 3 Decizia Judecătoriei Timişoara şi comentariile apărării

9
DISTRIBUIȚI

Ioan Mureşan, comisarul de la Garda Financiară, reţinut aseară de DNA Timişoara sub acuzaţia de şantaj, a fost dus în această ioan muresan 1 pdimineaţă, din nou, la audieri. Fost arbitru şi actual observator al Federaţiei Române de Fotbal, Mureşan a coborât din duba Poliţiei îngândurat şi încătuşat. Comisarul s-a dus singur în 23 decembrie într-un bar din zona Pieţii Maria, unde a cerut o sticlă de apă minerală. Vânzătoarea i-a dat apa, dar şi nu bonul fiscal. În acel moment, acesta s-a recomandat „comisarul Mureşan” şi i-a cerut vânzătoarei să facă monetarul, iar unui client să scrie o declaraţie cu ce a văzut că s-a întâmplat în bar. Între timp, a apărut şi patroana barului. În timpul discuţiilor, comisarul de la Garda Finanicară i-a spus că ar fi mai bine să plătească o factură de 6.000 lei către o altă firmă, în caz contrar riscând  să se aleagă cu o amendă şi cu activitatea suspendată.

Ulterior, patronii ameninţaţi au depus o plângere la DNA Timişoara. A fost plătită o parte din factură şi a avut loc chiar o întâlnire cu comisarul la locul de muncă al acestuia. Ieri, în timpul descinderii efectuate de procurorii DNA la sediul Gărzii Financiare au fost ridicate mai multe documente. Printre acestea şi monetarul care a fost întocmit în timpul „controlului”, monetarul fiind găsit în geanta comisarului. De asemenea, au fost ridicate şi cele cinci telefoane mobile găsite asupra acestuia.


În timpul anchetei, patroana firmei care a emis factura a susţinut că-l cunoaşte din vedere pe comisar, dar că nu i-a cerut niciodată să intervină pentru achitarea facturii. Conform declaraţiei de avere din 2009, Mureşan are o casă la Dumbrăviţa şi un Mercedes din 2001. La această oră, audierile continuă la DNA. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ultimele evoluţii din acest caz şi dacă Mureşan va fi arestat sau nu.

UPDATE 1 Ioan Mureşan a fost adus la sediul Judecătoriei Timişoara, după ce procurorii DNA au solicitat arestarea acestuia pe  29 de zile pentru şantaj. Imediat după începerea judecării cererii în camera de consiliu, cei doi avocaţi ai lui Mureşan, Fanu Moca şi Florin Kovacs, au cerut o oră pentru a studia dosarul şi a pregăti apărarea. Cererea a fost aprobată, judecata fiind suspendată în acest moment. Ordonanţa de reţinere a comisarului expiră în jurul orei 16.

UPDATE 2 Audierile s-au încheiat, comisarul Mureşan fiind la această oră liber pentru că i-a expirat ordonanţa de reţinere. „Nu fug niciunde. Nu sunt bandit”, a spus acesta, refuzând să facă alte comentarii până la aflarea deciziei instanţei. În timpul audierilor, comisarul a negat acuzaţia de şantaj şi s-a aparăt cu faptul că a întocmit numeroase sesizări penale şi că este posesor de certificat ORNIS care-i permite accesul la informaţii clasificate. „Când m-au căutat şi m-au verificat nu şi-au dat seama că-s bandit? Am reprezentat România, 14 ani în afară”, a susţinut Mureşan. Instanţa urmează să-şi anunţe decizia în scurt timp.

UPDATE 3 Judecătoria Timişoara a decis arestarea lui Mureşan pe 29 de zile. Avocaţii acestuia au declarat imediat recurs, care urmează să fie judecat de Tribunalul Timiş. Avocatul Florin Kovacs a caracterizat hotărârea instanţei ca fiind „abjectă şi care nu are nici o legătură cu realitatea şi cu probele din dosar. Probele sunt absolut jenante, fiind trei convorbiri între denunţător şi reprezentanţii firmei debitoare. Nu are legătură cu justiţia şi cu bunul simţ ce s-a întâmplat”.

9 COMENTARII

 1. Pai are nevoie si Brendu’ de o ora pentru a suna la Arad sau Bucuresti. Sa stie daca trebe sa se bage au ba. Plus ca Dinamo e Dinamo, isi apara cainii pana la moarte. Oricum, Muri are pretenari multzi care acu se dau de ceasu’ mortzii sa’l salveze.
  Pai, ipochimenu’ asta daca ramane inchis la mititica, pre multzi o sa’i cheme dupa la antrenamente prelungite pe holurile deneaului. Ca doar in calitate de observator al vietzi sportive si nu numai, multe informatii o adunat si daca da pre goarna (doar 1 la suta) este de belea. Doar de aia se judeca in sala de consiliu si nu cu public. Doar Muri este un viaipi si nu merita el tratamentu’ pulimii.

 2. Numai sa nu mai apara si slti denuntatori, ca nu e de bine. Oricum vor urma si altii de la Garda, deoarece nu inteleg ca cei pe care ii verifica nu mai au de unde sa le plateasca spagile nesimtite.

 3. Despre axiome. O axioma este o afirmatie care nu necesita demonstratie. Este de la sine inteles ca o axioma este adevarata.
  Acu’ vreo doua mii de ani, unu’ Euclid a zis ca doua drepte paralele nu se intalnesc niciodata. S’o gasit acu’ doua sute de ani, unu Bolyai care sa zica ca totusi este posibil ca doua drepte paralele sa se intalneasca undeva.
  Ceea ce a afirmat Euclid este o axioma. Bolyai a trait in Timisoara.
  Care’i legatura intre cazu’ de fata si ceea ce am afirmat mai devreme.
  Pai, avem o axioma. Comisarii Garzii Financiare iau shpaga. Aceasta este o afirmatie ce nu trebuie dovedita. Putem spune shpaga la comisarii Garzii Financiare are un caracter axiomatic, fiind bine intretesuta in codu’ genetic al unui comisar. Se poate afirma cu tarie ca nu poti fi comisar al GF daca nu iei shpaga. Si in acest caz, s’o gasit unu’ ce traieste in Timisoara care sa spuna ca axioma „shpagii la GF” nu este adevarata. Cine’i ipochimenu’?
  Simplu: Floooooorin (ex Florea) Sebastian Kovacs. Intre Bolyai si Kovax sunt unele asemanari. Amandoi au incercat sa demonstreze ca o axioma nu este neaparat adevarata. Amandoi au trait in Timisoara. Si cam atat.
  Daca Timisoara prin venirea lui Bolyai de la Targu Mures a castigat un inginer si neshte ziduri mai trainice. Remetea Mare prin plecarea lui Florea Kovacs din satu’ natal a pierdut un fierar de frunte. Abia acum am inteles de ce populatia de cabaline din Remetea Mare a scazut in ultimii 20 de ani. Pentru ca fiul mult iubit al satului, ce trebuia sa potcovesca caii, a plecat la studii si n’a mai venit.Ba mai mult ipochimenu’ in incercarea de urbanizare si’a schimbat si numele pe cale administrativa din Florea in Flooooriiiiiiin Kovacs.
  Dar sa revenim la personaju’ principal al zilei. La vedeta Muresan, Muri pentru pretenari. Invocarea in aparare a cefertecatului ORNIS nu a fost un punct bun. Pot spune ca tocmai faptul ca un asemenea ipochimen are acces la informatzii clasificate dupa ce s’a murdarit la o shpaga de tot rahatu’ este in defavoarea lui. Pai, d’aia conu Sarkozy si conitza Merkel a solicitat amanarea intrarii Romaniei in „shen ghen” pentru ca egzista unii ca si Muri care pentru nescaiva marafetzy ar vinde informatii. Pentru ca si asta reprezinta „shen ghen”. Adicatelea totzy membrii „shen ghen” punem la comun informatii despre infractori (talhari, evazionisti, cremenali etc) si le folosim in comun pentru a’i anihila. Pai cum sa’l anihilezi pe evazionistu’ Trabuc cand Muri ii da raportu’ si spune pe unde si cand sa aduca trabucele de contrabanda, fara frica.
  Se stie din comentariile de pana acum ca nu iubesc magistratzii. De fapt, de atata iubire i’as strange la piet pana n’ar mai avea rasuflare. Dar a spune ca o decizie a acestora este abjecta, mai este cale lunga. Nu’i pot spune tzaran, pentru ca tzaranu’ roman are mult mai mult bun simt. In schimb pot sa’i spun parvenit.
  Inchei revenind la Euclid: Quod erat demonstrandum.

 4. Pentru Aburici de Mehala – tot suparat esti ca ai pierdut procesele cu Malin Bot si Paun Otiman -in care celebrul avocat FLORIN KOVACS a demonstrat chiar prin audierea tatalui tau ca esti un imbecil fara margini, un retardat mintal si un schiziofrenic? Pai tu nu ai atata scoala cata vacanta a avut domnul avocat boule care esti ha ha

 5. Pai bine mai aburici de mehala – chiar asa disperat ai ajuns sa te bagi in seama cu domnul avocat KOVACS FLORIN, pai domnia sa nu poate sa coboare la nivelul tau infect de analfabet dobitoc si cretin – cine esti tu ma boule, care n ai atata scoala cata vacanta a avut el vita incalcata sa comentezi despre el. hai sictir Dinule

 6. Domnule Aburici de Mehala nu mai aveti spatiu in Vipdebanat sau in Copita, sa l injurati pe domnul avocat FLORIN KOVACS, intrati pe comentarii,poate poate va baga in seama o celebritate ca dansul – va roade invidia este? tot ceea ce scrieti o faceti din ura ca v a batut mar la procesele de calomnie pe le-ati intentat senatorului PAUN OTIMAN si jurnalistului Malin Bot redactor sef la Adevarul de Seara, dar o nulitate ca dvs domnule Dinu ma scuzati aburici de mehala nu merita sa fie bagata in seama de un celebru si distins avocat, care n a pierdut nici un proces cu nulitatea dvs., ma scuzati, cu prostimea dvs. Dinule esti jalnic iar domnului avocat KOVACS i se rupe de un prost ca tine ha ha, de aceea nu te baga in seama, scursoare care esti ha ha

 7. Mai „aburici de mehala” ce reprezinti tu pt acest oras Timisoara de i-ti permiti sa vorbesti urat la adresa dlui.FLORIN Kovacs, care este o somitate in drept.Ce zici mutantule de faptul ca datorita dlui Kovacs, Muresan este acum in libertate?

 8. @DINU BARBU, BARBU, DINU, dinubarbu2
  V’am insiruit pe totzy desi dupa scriitura anagramata se vede ca este vorba de o singura persoana.
  Parerea mea este ca persoana care a scris postarile are multe suferintze de natura hormonala, cerebrala si nu numai. Dar sa le luam pe rand.
  In primul rand, postarea lu’ je nu s’a dorit a fi o jignire la adresa dlui. avocat Florin ex-Florea Kovacs. A’l pune pe dl. avocat Florin ex-Florea Kovacs intr’o galerie care cuprinde doua personalitati ale lumii stiintifice, Euclid si Janos Bolyai, eu personal consider ca este un motiv de mandrie.Chiar si sa fi comparat in antiteza cu acestia este mare lucru. Euclid si Janos Bolyai au pus bazele unor ramuri ale matematicii. Io personal sper din tot sufletul ca dl. avocat Florin ex-Florea Kovacs sa puna si el bazele unei ramuri a dreptului. Sper din tot sufletul ca o ramura a dreptului (sau stangului!) din Romania sa’i poarte numele. Da’ unde nema putirintza, ce mai chichirez galceava.
  In alta ordine de idei, ipochimenu’ care a postat cele patru comentarii ma confunda cu „sefu’ garii din Beclean”. Io nu am avut procese cu Otiman, Malin Bot si alte personaje din Timisoara, care sa fie reprezentate de dl. avocat Florin ex-Florea Kovacs. Tatal meu a fost martor intr’un singur proces, cand vecinu’ nostru din Mehala (deportat in Baragan) l’a rugat pe tata si pe je sa venim martori ca omu’ sa obtina ceva despagubiri morale pentru faptu’ ca a fost deportat in Baragan si noi sa spunem cate animale o avut el in curte, atunci in Ziua de Rusalii cand o venit rosii sa’l salte. Este singura data cand al Batran a calcat in Trebunal, deci chestiunea cu tatal care sa ateste ca am oaresce probleme de sanatate mintala pica. Acuma stii ca este o vorba: Nu vorbi de funie in casa spanzuratului. Ca io imi aduc aminte ca un tata al unui personaj cunoscut a fost destul de des prin Dicasterial, acuzat fiind de furt de energie electrica din reteaua nationala de trensport. Eu stiu ca tata este pentru oricine pe lumea asta, un model demn de urmat si o persoana cu care toti ne laudam, din frageda pruncie (cand ii amenintam pe ceilalati care ne chinuie ca o sa’l spunem la tata care o sa’l bata) pana la adanci batraneti. Inteleg ca aceea persoana care s’a trezit cu asemenea grave acuzatii aduse parintelui sau, a suferit un soc mare. Este de inteles dar nu si de iertat.
  Intr’adevar, personaju’ postac (limbajul il califica pentru asemenea adresare) are dreptate cand face inventaru’ scolilor mele. Recunosc cu mana pe inima, am cu doua clase mai mult ca trenu’, adica am absolvit patru clase primare. Ca dupa aia a trebuit sa merg la munca, la taiat trestie pe Balta Verde. Dar faptu’ ca pot scrie citet si cursiv, ma scoate din categoria analfabetilor (cred io). Alvin Toffler spunea ca in secolul XXI (douazecisiunu scris cu numarale romane) analfabet va fi aceea persoana care nu va stii sa foloseasca un computer. Io vad ca stiu sa folosesc si un computer, deci in ciuda celor patru clase primare, cred ca si din acest punct de vedere nu sunt un analfabet.
  In alta ordine de idei, m’am uitat in oglindasi nu am vazut sa’mi inmugureasca ceva coarne, asa ca nici bou nu prea se vede a fii.
  Comentariul la care face referire ipochimenu’ postac, nu a fost lansat pentru ca sa ma bag in seama cu „celebrul otevist” avocat Florin ex-Florea Kovacs. Imi mai aduc aminte cum se balacarea la oteve cu avocatul partii adverse, Dinu Tavala, in scandalu’ Dedrad – Zigybigy. Urat si jenant scandal. Un preten de’al meu de la o asociatie non profit(cu sediul pe Mercy) intermedia aparitia la OTV in perioada aia si mi’a spus ca daca vreau sa apar si dispun de 10.000 de Marci germane ma poate rezolva. dar sunt convins ca distinsul avocat Florin ex-Florea Kovacs nu a platit nici un leu pentru a apare la oteve. A fost invitat acolo ca o recunoastere a calitatilor lui profesionale.
  Si inchei cu o nedumerire, nu am inteles ce i se rupe distinsului avocat Florin ex-Florea Kovacs, vis-a-vis de persoana mea.

 9. Boule de aburici de mehala, ai da orice sa ai popularitatea domnului avocat FLORIN KOVACS este? Iti este ciuda ca nu apari si tu pe la televiziune ca dansul si atunci te -ai gandit sa il jignesti putin poate te baga in seama? Rahat cu ochi, afla ca nu o sa ajungi niciodata la valoarea domnului avocat si nici la popularitatea acestuia iar tu o sa mori la fel de anonim si infect precum iti este numele de aburici de mehala ha ha ha, iar ca sa sti domnului avocat FLORIN KOVACS – chiar i se rupe de tine, orcine ai fi boule care care esti ha ha ha

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.