Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, doreşte ca Victor Ponta să rămână premier. Ce...

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, doreşte ca Victor Ponta să rămână premier. Ce mesaj le transmite protestarilor din Piața Victoriei

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timişoarei şi şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, nu se arată nerăbdător ca guvernul Ponta să părăsească puterea.

Comentând pe marginea preluării puterii totale de către PNL, adică inclusiv a guvernării României, edilul timişorean a spus că „mergem la guvernare sau nu, răspunsuri vor fi date într-o anumită dinamică. Orice partid își dorește să ajungă la guvernare, dacă este partid serios. Ține de rațiunea de a fi a unui partid să ajungă la guvernare pentru a-şi pune în practică programele. Nu se pune problema ca PNL să încerce să ajungă la guvernare acum. Acum este o prioritate absolută adoptarea în Parlament a bugetului pe anul 2015. (…) PNL va reuşi să acceadă la guvernare dând satisfacție cetăţenilor acestei țări, care atunci când au votat Klaus Iohannis președinte au dorit ca și actul de guvernare să revină la PNL, așa cum a rezultat el din fuziunea PNL și PDL.


Nu putem să ne gândim la guvernare intempestiv, fiindcă actul de guverare trebuie să fie unul care să dea stabilitate țării noastre”.

Legat de protestele pentru debarcarea lui Ponta, Robu susţine că nu va ieşi în stradă alături de protestatri. Acesta a explicat că „vor fi, se pare, mișcări de stradă și în Timișoara şi în alte locuri din țară, în cadru democratic, prin care cetăţenii doresc să ceară demisia lui Ponta. Se așteptau, s-a și scandat numele meu, mi s-a și transmis, dar nu voi ieşi acum în stradă”.

3 COMENTARII

  1. „protestatarii” (!?) din piata operei ! i-am vazut…pai aia sunt aurolaci si copii ai strazii sadea ! nu inteleg de ce politia si jandarmeria nu pune pulanele pe ei !

  2. filai a’ dreaku di comonist. uuuuuooooooooooooooooo tu si cu mata iesti aurololac. aia sunt copiii rivolutiei asa sa stii si aia merita sa conduce orasu asta nu comonistii tai in frunte cu Robu moshu cu peru vopsit cacurvele.

    • mama da cine te-a invatat pe tine limba romana??????????????sau esti tigan?/????aaa daca esti tigan scuze,credeam ca esti om…:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.