R(e)voluție. Suntem români, suntem mândri că învârtim lucruri

R(e)voluție. Suntem români, suntem mândri că învârtim lucruri

1
DISTRIBUIȚI

Eu una nu mai știu dacă știm ce suntem, cine suntem, care e noima noastră. Înclin, tot mai mult, să cred că habar nu (mai) avem.

Avem tot felul se semnale, semenii noștri fac una și alta. Sunt cum sunt. Avem copii olimpici și savanți străluciți. Țiganii cerșesc afară. Ne facem de mirul lumii că nu găsim o soluție care să îi salveze de la o asemenea existență. Alți semeni arborează drapelul găurit de stemă, la 25 de ani de la Revoluție, în loc să se fălească cu steagul tricolor al țării care i-a făcut mari politicieni.


Nu reacționăm. Ce mai fac ai noștri?

Știați că un parlamentar european câștigă puțin peste 6.000 de euro și dispune de un buget de 21.000 de euro, anual, pentru cheltuieli curente și proiecte prin care să arate lumii țara lui. Există cel puțin un europarlamentar din România care și-a angajat special un contabil care să învârtă într-un asemenea hal banii printr-o sumedenie de conturi încât să beneficieze el și familia lui de ei. Nu îi vom da numele. Omul e atât de prost încât în mândria lui că a reușit să înșele vigilența Europei, s-a oferit să transmită know-how-ul și altor colegi români de la Bruxelles.

Bravo, man!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.