Răspuns surpriză dat de managerul Spitalului de Urgenţă din Timişoara. Ce spune...

Răspuns surpriză dat de managerul Spitalului de Urgenţă din Timişoara. Ce spune despre invitaţia de a lucra în Ministerul Sănătăţii VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara, Marius Craina, a fost invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde a vorbit despre situaţia unităţii medicale pe care o conduce, dar şi despre proiectele şi investiţiile planificate pentru anul 2017.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă va da curs unei invitaţii de a lucra în cadrul Ministerului Sănătăţii pe un post de secretar de stat sau un alt post, invitaţie care ar putea fi lansantă dată fiind numirea lui Sorin Grindeanu ca premier, Craina, care este preşedinte executiv al PSD Timişoara, a declarat că „funcţia de ministru este o funcţie onorantă, la fel şi cea de secretar de stat, orice funcţie în Ministerul Sănătăţii este onorantă, dar cred că cel mai bine pentru fiecare om este să desfăşoare activitatea acolo unde crede că are maxim de eficienţă”.

„Deocamdată, eu cred că ceea ce am început în urmă cu doi ani la Spitalul Judeţean merge pe un trend ascendent pozitiv şi sincer, alături de colectivul de la Spitalul Judeţean vreau să duc la bun-sfârşit câteva proiecte.


Cinci aţi enumerat dumneavoastră, dintre care unul nu este îndeplinit. Mai există şi altele pe care sincer vreau să le duc la bun-sfârşit. Vreau să văd transplantul renal reluat la Timişoara, vreau să văd Centrul de Mari Arşi finalizat, vreau să văd că se merge în acelaşi ritm cu modernizările, construcţiile şi aşa mai departe. Vreau să văd că împreună cu Ministerul Sănătăţii dotăm spitalul cu aparatură medicală astfel încât activitatea din punct de vedere medical să o văd la limita superioară în ceea ce priveşte tehnologia. (…) De aceea eu ştiu că rolul meu este mult mai prolific aici în momentul de faţă şi vreau să îmi continui proiectele începute”, a declarat managerul Spitalului Judeţean, Marius Craina.

1 COMENTARIU

  1. Si noi am vrea sa vedem ca toate sectiile beneficiaza de aparatura noua si moderna, ca se fac investitii. Din pacate unele sectii sunt defavorizate. Oare depinde de cate trecere are seful de sectie la conducere????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.