Timişorenii de la The Case au lansat un nou single, „Road to...

Timişorenii de la The Case au lansat un nou single, „Road to nowhere” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană The Case a lansat un nou video pentru piesa Road to nowhere

Formaţia timişoreană The Case a lansat un nou single la piesa „Road to nowhere“, melodie care a captat interesul melomanilor şi este difuzată deja de mai multe radiouri, inclusiv Radio Trib şi Radio Tanana.

Ultima apariţie a formaţiei în faţa publicului local a avut în cursul lunii noiembrie a anului trecut la clubul Daos, unde trupa a cântat în deschiderea celor de la Hteththemeth, câstigătoarea concursului GBOB Romania 2015 şi totodată formaţia care a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de rock şi metal din lume, Wacken Open Air. O altă apariţie de succes a timişorenilor a avut loc în luna septembrie a anului trecut în cadrul festivalului ABC LA Aeroport (Arad), unde au mai participat şi Polarize (Ungaria), Subcarpați, Macanache, Vița de Vie, Bere Gratis şi Gheorghe Zamfir, Elles, Detour sau Tasteful Indiecency.

Trupa de rock alternativ The Case a lansat în luna decembrie a anului 2014 un material discografic care cuprinde şase piese, fiecare având un mesaj diferit.


„De exemplu, prima piesă se numeşte Tumbleweed şi îşi găseşte câteva referinţe în western-urile clasice, iar Nowhere to Hide este o piesă care reflectă modul grosolan de manipulare din societatea în care trăim. Evident că nu puteam lăsa deoparte piesele care au ca subiect iubirea, iar varietatea de sentimente care se pot întâlni odată cu aceasta apar în piese ca Everything sau Stay a while”, spuneau membrii formaţiei. De-a lungul ultimilor ani The Case a susţinut o serie de concerte în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt.

Formaţia care a luat naştere în primăvara anului 2012 este alcătuită din Alfred Ciprian Paros (voce, chitară), Adrian Istodorescu (chitară, backing vocals), Cristian Paros (keyboards), Andrei Cimpean (bass) şi Mihai Bele (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.