Controale „cu dragoste”: sute de persoane verificate, amenzi de zeci de mii...

Controale „cu dragoste”: sute de persoane verificate, amenzi de zeci de mii de lei de Ziua Îndrăgostiților

0
DISTRIBUIȚI

A fost un Valentine’s Day mai deosebit pentru mai multe persoane fizice sau agenți economici din Timiș. Poliţiştii lugojeni au acţionat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

Pe raza municipiului Lugoj, a fost organizată o acţiune cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale și investigarea fraudelor.


Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 16 unităţi comerciale, verificate peste 100 de autovehicule şi legitimate aproape 250 de persoane. În urma controalelor efectuate, a fost constatată o infracțiune şi aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor legii privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice şi pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 26.000 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au retras trei certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.