Bătrân VULNERABIL, păcălit prin metoda „şmen”. Cu ce sumă a fost înşelat...

Bătrân VULNERABIL, păcălit prin metoda „şmen”. Cu ce sumă a fost înşelat bănățeanul

0
DISTRIBUIȚI

Metoda „şmen”, cea prin care valutiştii făceau victime în anii ’90, atunci când, în dese rânduri, între două bancnote erau introduse ziare decupate, a fost reînviată în Banat. Acum, poliţiştii cărăşeni fac cercetări în vederea identificării unui om care ar fi recurs la acest gen de înşelăciune.

Ieri, în data de 13 martie, oamenii legii din municipiul Caransebeş au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 67 de ani care le-a declarat că a fost acostat de o persoană necunoscută în faţa unui bancomat, oferindu-se să îi schimbe suma de 1.100 de lei din bancnote, cu cu cupiura de 50 de lei, în bancnote cu cupiura mai mare.

Persoana înşelată a fost de acord, şi, după ce a făcut schimbul, şi-a dat seama că a fost înşelat.


Primise o bancnota de 50 de lei şi 20 de bancnote de 1 leu în schimbul sumei de 1.100 de lei. Conform vătămatului, escrocul are în jur de 1,65-1,70 metri, este brunet şi tuns mediu. În momentul săvârşirii înşelăciunii purta blugi albaştri şi o haină de piele.

Oricine poate oferi informaţii care să conducă la depistarea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.