Timişoreanul Paul Damixie a lansat un nou videoclip la piesa „Get Lost”...

Timişoreanul Paul Damixie a lansat un nou videoclip la piesa „Get Lost” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Timişoreanul Paul Damixie a lansat un nou videoclip la piesa Get Lost

După ce a fost inclus în playlist-urile MTV Dance UK şi Kiss FM UK cu piesa „Time”, DJ-ul şi producătorul timişorean, Paul Damixie, se pregăteşte să dea lovitura cu un nou single, „Get Lost”, al cărui videoclip poate fi urmărit pe canalul de YouTube HaHaHa Production.

Piesa a fost deja lansată pe radio şi este disponibilă în platformele digitale, reuşind într-un timp foarte scurt să obţină performanţe excepţionale. Este în heavy rotation pe radiourile din România şi a intrat în top 10 cele mai difuzate piese. „Get Lost” este, de asemenea, în top 10 cele mai căutate piese pe Shazam România şi a devenit virală printre utilizatorii platformei Spotify în Statele Unite.

„Îmi place piesa foarte tare şi mă bucur că într-un timp atât de scurt are un succes neaşteptat de mare. Faptul că a intrat în top 10 pe Shazam şi este virală pe Spotify, înseamnă că am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni.


Abia aştept să vedeţi şi clipul“, a spus Paul Damixie despre cel mai recent succes al său.

Videoclipul piesei, filmat integral în Mexic, se derulează ca un film de acţiune, cu puternice accente parodice, având la bază povestea jefuirii unei bănci. Ineditul poveştii este dat de personajele centrale ale clipului, care poartă măştile a două figuri foarte cunoscute, dar şi foarte controversate, şi de finalul neaşteptat.

Paul Damixie a reuşit să intre în atenţia melomanilor din lumea întreagă cu remixul său la piesa celebrei soliste Adelle, „Hello”. Apreciat de mai multe site-uri de specialitate, timişoreanul a fost recompensat cu premiul pentru remixul anului, la Miami. Evenimentul a purtat numele de The Remix Awards şi s-a desfăşurat în cadrul celei mai celebre conferinţe mondiale dedicate muzicii de dans, Miami Music Week. Timişoreanul a primit acest premiu din mâinile unuia dintre cei mai celebri DJ ai lumii, Steve Angello. Paul Damixie a câştigat premiul la categoria „Radio Airplay“. Paul Damixie s-a născut la Timisoara în 12 septembrie 1988, iar primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 11 ani. Proiectul dance Radio Killer, format din Paul Damixie şi Lee Heart s-a impus de-a lungul timpului atât în ţară cât şi în afara graniţelor printr-un sound fresh şi electrizant, care a avut succese cu o serie de melodii care au ocupat locuri fruntaşe în topuri.

„Stau la Bucureşti de opt ani, de când am intrat în echipa HaHaHa Production. Dar sufletul mi-e tot la Timişoara. În ceea ce priveşte afirmarea, nu cred că ai mai puţine şanse dacă stai în Timişoara. Dar, nu ai la fel de multe şanse de afirmare ca în Bucureşti, unde poţi lucra cu multă lume, în cele mai mari studiouri, cu cei mai pricepuţi oameni din industrie. Eu am făcut muzică acasă, în Timişoara mulţi ani, dar când am ajuns la Bucureşti am înţeles că se întâmplă mai multe lucruri în Bucureşti, pentru că ai acces la mult mai multe lucruri“, ne-a declarat Paul Damixie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.