Timișoara găzduiește finalele unei competiții juvenile cu un număr record de participanți....

Timișoara găzduiește finalele unei competiții juvenile cu un număr record de participanți. Răzvan Burleanu și Miodrag Belodedici, printre cei care vor decerna premii câștigătorilor

0
DISTRIBUIȚI
Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni

Arena ”Colterm” din Calea Șagului va fi luată cu asalt în următoarele două zile de puștii care s-au calificat în fazele finale ale Cupei Tymbark Junior. Competiția a înregistrat un număr record de 122.000 de participanți, băieți și fete, cu vârste până în 12 ani. La Timișoara vor fi prezenți cu ocazia premierii campionilor Miodrag Belodedici, Răzvan Burleanu și Maria Ficzay, de la echipa națională de fotbal feminin a României.

Competiția juvenilă organizată de FRF a avut parte de mai multe faze.


Categoriile U10 și U12 vor avea parte și de turnee finale la nivel național. Această fază se va disputa în Capitala Banatului, acolo unde nu mai puțin de 32 de echipe de băieți și fete se vor întrece pentru medalii.

Mâine, de la ora 9.00, la baza sportivă „Colterm” Timișoara, pe patru terenuri diferite, se vor juca partidele din faza grupelor. La fiecare dintre cele două categorii de vârstă sunt calificate câte opt echipe, băieți și fete. Joi, de la aceeași oră, sunt programate meciurile pentru locurile 3-4 și marile finale la fiecare categorie de vârstă. Cele patru învingătoare din ultimul act, la categoria U10 și U12, băieți și fete, vor fi desemnate campioane ale Cupei Tymbark Junior. Finalele vor fi transmise în direct la FRF TV, pe Facebook FRF și pe Facebook Cupa Tymbark Junior. Organizatorii promit surprize și pentru spectatori.

Răzvan Burleanu, Miodrag Belodedici și Maria Ficzay, de la naționala feminină, îi vor premia pe finaliști. Nu e exclus ca șeful FRF să rămână vineri la Timișoara pentru a premia Ripensia în cazul în care aceasta câștigă Seria a IV-a a Ligii a III-a și promovează în B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.