Primarul liberal Nicolae Robu, acțiune în forță împotriva PSD. Vezi mesajul dur...

Primarul liberal Nicolae Robu, acțiune în forță împotriva PSD. Vezi mesajul dur transmis foștilor aliați UPDATE 2 Ce a făcut până acum poliția locală

5
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Nicolae Robu, primarul Timișoarei și șeful PNL Timiș, a trecut la acțiuni în forță împotriva foștilor săi aliați din USL. După ce, ieri, Biroul Electoral Central a stabilit că PSD nu poate folosi în campania electorală numele de USL fără acordul PNL, Robu a transmis, în această dimineață, un mesaj dur prin intermediul unui comunicat de presă.

„Ca Primar al Municipiului Timișoara, am dat dispoziții să fie ridicate toate materialele ilegale ale PSD. Desigur, vom imputa PSD toate costurile acestei operațiuni care face ca în loc ca polițiștii locali să asigure liniștea și securitatea cetățenilor cinstiți ai Timișoarei, să fie deturnați spre înlăturarea ilegalităților PSD. Rușine PSD! Cetățenii Timișoarei nu te vor vota! Le-ai dat un motiv în plus să n-o facă!”, se arată în declaraţia semnată de Nicolae Robu „Primarul Timişoarei, Preşedinte PNL Timiş, Vicepreşedinte PNL”.

UPDATE Legat de anunţul primarului, şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu spune că „în Timişoara eu nu am văzut mash-uri cu USL. Cred că deranjează foarte mult chestiunea cu USL, ceea ce noi bănuim de mult. USL era dincolo de o alianţă politică, o stare de fapt, care s-a creat pentru a se opune lui Traian Băsescu şi regimului impus de el.


Domnul Robu putea să spună simplu că «noi nu mai vrem să fim împotriva regimului Băsescu şi nu vrem să ducem lupta la capat, iar PNL, Nicolae Robu şi Crin Antonescu ne vom alia cu Băsescu»”.

Pesedistul a conchis că decizia de weekend a primarului nu are nicio legătură cu campania electorală, ci este un gest de obedienţă în faţa preşedintelui. „Probabil că acum domnul Robu e atât de voinic ca să dea bine în faţa lui Traian Băsescu, care vine mâine la Timişoara, altfel nu îmi explic”, a mai spus Grindeanu.

UPDATE 2 Prezent la inaugurarea pieţei volante de lângă stadionul „Dan Păltinișanu”, primarul Nicolae Robu a promis că afişele cu USL vor fi date jos astăzi. Legat de promisiunea de ieri, cum că dacă PSD nu dă jos afişele de bună voie, va dispune ruperea alianţelor din CLT şi CJT, primarul nu a dorit că facă declaraţii, spunând râzând că „haideţi să ne bucurăm, că este o zi însorită”. Despre declaraţiile lui Sorin Grindeanu, primarul s-a mulţumit să spună că „i-am făcut destulă notoritate persoanei pe care o pomeniţi. Declaraţiile pe care le face spun totul despre el”.

Deşi edilul e tranşant în decizia lui, şeful Poliţiei Locale, Dorel Cojan nu ştie nimic. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a spune câte afişe au fost date jos, Cojan a declarat iniţial că nu are cunoştinţă de ordinul primarului, după care a revenit şi a spus că a verificat şi că înştiinţarea a fost primită, drept pentru care se va trece la inventarierea afişelor.

5 COMENTARII

  1. si daca ar fi asa dle.Grindeanu,Ponta si sleahta lui trebuie sa paraseasca guvernarea asta de doi bani si nociva ptr.marea parte a romanilor care aduc valoare adugata acestei tari,ne puneti pe bututci total,una spuneti astazi alta faceti maine sunteti total iresponsabili voi cei de la conducerea PSD 😉

  2. Cine mai voteaza toate prostiile astea?!Bojin e kkat pe el daca nu scoate scorul promis partidului ,cam vede…lumina de la capatul carierei.In privinta celui mai mare impostor ,incapabil ,obedient si gretos personaj Cojan Dorel ,acesta e o nulitate caruia-i ploua in gura de prost ce e !!!

  3. Mi-e greata de acest personaj si de partidului lui. Adica nu a fost o problema cand ati dat mana cu pesedeul si v-ati imbratisat si ati facut de ras impreuna cu Antonescu un partid istoric bagat in mormant de comunistii si securistii cu care v-ati aliat DOAR pentru a ajunge la putere, ci acum, cand nu v-au iesit ploile cu ciumatii rosii, le strigi „rusine PSD”. Rusine si pentru postarea
    de pe Facebook cu unirea dreptei, tocmai acum cand cel pe
    care il urai de moarte si ati facut useleul ca sa scapati de
    regimul lui si de oamenii lui, il inviti la primarie si-i dai mana. Ei, uite, eu ca timisorean, iti spun tie si partidului tau de tradatori :
    RUSINE! Rusine Robu! Rusine PNL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.