170.000 de euro, alocaţi de CLT pentru ridicarea unui nou monument la...

170.000 de euro, alocaţi de CLT pentru ridicarea unui nou monument la Timişoara. Despre ce este vorba

2
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL28_resize

Au apărut deja primele costuri pentru celebrarea a 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Consilul Local Timişoara a votat astăzi alocarea a nu mai puţin de 170.000 de euro pentru ridicarea unui monument nou. Edilul şef Nicolae Robu a explicat că „am considerat că ar fi potrivit să realizăm un monument deosebit dedicat celor care şi-au jertfit viaţa.


După discuţii întinse pe o lungă perioadă de timp cu artistul Luigi Varga am ajuns la o formulă şi am dori să dăm undă verde realizării acestui monument astfel ca el să poată fi realizat. S-a trecut de la bronz la fontă. Pe noi ne-a interesat şi aspectul pecuniar, costurile sunt pe jumătate. Valoarea totală pentru 19 piese care reprezintă structuri umane va fi de 170.000 euro”. În Timişoara au existat  discuţii pe marginea amenajării unui Muzeu al Revoluţiei, însă momentan nu s-a materializat niciun demers în acest sens.

2 COMENTARII

  1. Auuuuuu ‘va-nGura de opariti,v-ati gasit sa mai ciorditi niste euroi de la buget,pana mai ieri faceati mitinguri cu steaguri rosii in P-ta Eroilor ,ati slavit MIZERIILE rosii si acum comemorati EROII adevarati !!!bai GUNOAIELOR,nu mai politizati tara asta jegurilor,nu au murit tineri pentr voi sa faceti PL mare la buCUResti si in politca mioritica deCACAT !

  2. Ce e dom primar….s-au terminat banutii la pozonar si v-ati gandit sa mai faceti niste parandarat cumva.Chiar nu gasim cum sa cheltuim cu cap cei 170000 de euro? Mai ecarisam un caine (ca e plin Torontalului si Aradului de ei),mai schimbam un filtru la uzina de apa ca curge apa cu floci la robinet…. mai platim draq muncitorii aia de lucra in Piata Unirii sa lucre si dupaamiaza si noaptea in trei schimburi ca poate asa se termina cu santierul si avem si noi un oras european in plm !!! Sau mai trantiti un turnulet la catedrala in cinstea lui sfantu asteapta ca trepte acu’ are !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.