Înghesuială straşnică la concertul hip – hop susţinut de Cedry2k. Vezi scuzele...

Înghesuială straşnică la concertul hip – hop susţinut de Cedry2k. Vezi scuzele organizatorilor adresate celor care nu au reuşit să intre GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>cedryk3

Concertul de revenire a rapperului Cedry2k, desfăşurat aseară în clubul Daos din Timişoara, a iscat un interes deosebit în rândul fanilor artistului, numărul celor care au intenţionat să participe la acest eveniment fiind mai mare decât prognozele organizatorilor. Astfel, câţiva fani au rămas pe afară, iar aceştia şi-au manifestat nemulţumirea visavis de acest aspect. „Degeaba îl chemaţi pe Cedrea dacă vă bateţi joc! Voi nu aveţi limită de intrare? Adică băgaţi aşa ca pe oi înăuntru. Am intrat, am stat zece minute şi am ieşit, nici scena n-o puteam vedea. Vai şi amar“, spune unul din fanii artistului.

„Le mulţumim foarte mult celor prezenţi pentru susţinerea masivă şi ne cerem scuze faţă de cei care nu au mai reuşit să intre la concert din cauza biletelor epuizate. Nu deznădăjduiţi fiindcă o să revnim în curând cu proiecte care or să vă placă. Cu siguranţă. Dacă ne ajută Dumnezeu să iasă lucrurile cum ni le dorim“, spun organizatorii evenimentului, cei de la Boombox Terrorists. Cedry2k şi-a lansat E.P—ul „Sfinţii închisorilor”, dedicat deţinuţilor politici din temniţele comuniste.

În urmă cu doi ani, Cedry2k lansa albumul „Identitate” și anunța totodată retragerea sa de pe scena hip-hop românească.  În ultimul său mesaj îi îndemna pe tinerii care umpluseră un club din Bucureşti: „Fiți mai buni și împraștiați cât mai multă dragoste în jurul vostru!”. Pe numele său adevărat Stelian Crăciun, muzicianul a revenit cu un nou E.P., numit „Sfinţii Închisorilor”, care conţine şase piese: „Apocalipsa verbală”, „Sfinţii Închisorilor”, „Vipere”, „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane”, „Când” şi „Modele”, ultimele două dintre aceste melodii fiind realizate în colaborare cu Connect-R. „Singurul meu scop a fost să vorbesc tinerilor români despre acești oameni care au pătimit în închisorile comuniste și, mult mai grav, sunt prigoniți și astăzi”, a spus artistul despre noul său material discografic.  Alături de el, pe scenă au urcat Şişu Tudor, Stres şi Tecko Starr, iar în deschidere a avut loc lansarea albumului Anti Cipat cu Dexcultz, after – party-ul fiind realizat de Dj Crispy Rolla.

Foto: Sebastian Tătaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.