Femeile de afaceri din Timişoara pregătesc o nouă ediţie a Balului Speranţei,...

Femeile de afaceri din Timişoara pregătesc o nouă ediţie a Balului Speranţei, organizat în scop caritabil. Cum poţi ajuta o fetiţă bolnavă de leucemie să trăiască

0
DISTRIBUIȚI

AFAR

Femeile de afaceri din Timişoara organizează, şi în acest an, evenimentul caritabil Balul Speranţei. Politicieni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, antreprenori, şi nu numai, sunt invitaţi să participe la acţiunea care va avea loc în data de 6 noiembrie, de la ora 19.00, la Restaurant Valery 4 de pe Calea Aradului. În cadrul ediţiei din această toamnă, banii donaţi de participanţi vor fi folosiţi pentru proiectul căminului de bătrâni pe care Asociaţia Femeilor Antreprenor din România vrea să-l realizeze la Giroc.

De asemenea, o parte din fonduri vor merge pentru alte trei proiecte mai mici. Şi anume, dotarea unei săli de kinetoterapie şi gimnastică medicală de la un cămin pentru bătrâni din Timişoara şi achiziţionarea de materiale didactice pentru atelierele vocaţionale de lucru pentru tineri organizate de o asociaţie din oraş.


Totodată, femeile de afaceri din capitala Banatului solicită sprijinul oamenilor cu suflet mare pentru o fetiţă de zece ani, bolnavă de leucemie, din Bucureşti, care are nevoie de un tratament extrem de scump în Germania, care costă aproximativ 300.000 euro, pentru a trăi.

„Proiectul nostru de bază rămâne construirea unei case pentru persoanele vârstnice la Giroc, la care muncim de câţiva ani. Acum suntem în faza de a obţine autorizaţia de construcţie. Căminul va avea 50 de camere, întreaga construcţie se ridică la suma de două milioane de euro. Noi avem strânşi aproximativ 115.000 euro, aşa că ne gândim să accesăm fonduri europene pentru realizarea proiectului”, a explicat, astăzi, Rodica Mariana Şuba, preşedintele Asociaţiei Femeilor Antreprenor din România.

Potrivit organizatorilor Balului Speranţei, evenimentul caritabil va fi deschis cu un vals. De asemenea, în cadrul acţiunii vor fi desemnate regele şi regina balului persoanele care vor dona cei mai mulţi bani. Nu vor lipsi de la Balul Speranţei licitaţii sau tombole. O invitaţie la Balul Speranţei costă 250 lei. Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.