ACS Poli sărbătorește și ea de 4 decembrie. Florin Marin și-a propus...

ACS Poli sărbătorește și ea de 4 decembrie. Florin Marin și-a propus un succes cu Viitorul lui Hagi. Ce a spus de echipa suporterilor

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (3)

În acest an și ACS Poli Timișoara sărbătorește oficial cei 94 de ani de la formarea primei echipe studențești din oraș. Dacă ASU Poli, susținută de galerie, joacă mâine în C, gruparea pregătită de Florin Marin are parte de un duel dificil mai pe seară, cu FC Viitorul. Actualul tehnician al bănățenilor a sosit la echipa de pe Bega după eșecul dur suferit în tur la Ovidiu.

Viitorul, locul 3 acum în Liga I, a remizat în deplasare la Chiajna în ultima rundă, scor 2-2, dar trupa lui Gică Hagi rămâne la fel de apreciată. ”Se întâmplă și la echipele mari să aibă evoluții mai modeste. Gică Hagi a făcut schimbări în echipa de start și asta s-a văzut. Dar Viitorul traversează poate cea mai bună perioadă din istoria ei. E o echipă cu potențial ofensiv. Joc elaborat, e meritul lui Gică Hagi. Are liniștea necesară. El e cel care decide totul. Se cunoaște.


A avut timp la dispoziție să-și pună la punct filosofia lui. Echipa sa are un joc foarte bun. Echipele care au avut stabilitate la nivelul stafului au rezultate”, a declarat Florin Marin.

Meciul tur, încheiat cu scorul de 4-0 pentru dobrogeni, a însemnat și ultimul cu Dan Alexa pe banca lui ACS Poli. ”Trebuie să încercăm să facem totul ce depinde de noi. Motivația e în plus pentru că au pierdut la o diferență mare acel joc. Viitorul a fost superioară și a câștigat meritat… Ne-am propus să câștigăm acest meci”, a precizat Florin Marin.

Timișorenii nu sunt ocoliți nici pentru acest duel de problemele de lor obișnuite. Melinte e suspendat, în timp ce Scutaru, Neagu si Goga sunt accidentați. Ultimul e în recuperare iar Scutaru, a suferit un traumatism la Craiova, cupă care a luat repaus cateva zile.

O laudă pe ASU Poli

La jocul de mâine, atât ASU Poli, care evoluează în C cu Măgura Cisnădie, cât și ACS Poli, sărbătoresc 94 de ani de ”Poli”, clubul original fiind înființat în 4 decembrie 1921. ”Clubul împlinește 94 de ani, e un moment deosebit. Poli e o echipă de tradiție. Poli va rămâne o echipă de tradiție în fotbal. Indiferent de problemele avute…” , spune Florin Marin.

Antrenorul lui ACS Poli a vorbit pentru prima dată și de concitadina ASU Politehnica, formația susținută de ultrași. ”E ceva ciudat, normal e să existe o singură echipă. Dar sunt de apreciat și ceilalți din Liga a III-a, sunt pe primul loc, au rezultate bune, fac tot ce depinde de ei să promoveze. Dacă Poli ar avea două echipe în Liga I ar fi foarte bine”, a conchis cel poreclit ”Flocea”.

Partida ACS Poli Timișoara – FC Viitorul se dispută sâmbătă, de la ora 20.30, în etapa a XXI-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.