Robert Elek, din nou marcator, dar fără succes pentru ACS Poli. Pentru...

Robert Elek, din nou marcator, dar fără succes pentru ACS Poli. Pentru cine a spus că e golul din jocul de Cupă

0
DISTRIBUIȚI

10156858_1048273265229984_701350210_n

Atacantul de 27 de ani al timișorenilor și-a încheiat perioada de secetă, dar echipa sa nu a mai reușit să se impună pe teren nici în duelul din sferturile Cupei cu ASA. Robert Elek era bucuros că și-a redobândit pofta de gol, dar, în același timp, dezamăgit că ACS Poli a cedat la loviturile de departajare cu mureșenii.

”Dacă e să ne luăm după aspectul jocului suntem foarte dezamăgiți. În prima repriză dacă era 3 sau 4-0 nu cred că se supăra nimeni. Dar așa e fotbalul, de aceea e frumos. Din păcate pentru noi am ajuns la penalty-uri cu ei și acolo a fost inspirația lui Stăncioiu care i-a calificat… Și după penalty-ul lui Javi (Hernandez) am mai avut ocazii și mai puteam da goluri, a fost un moment cheie, dar nu putem să dăm vina pe un jucător sau pe altul.


Toți suntem de vină pentru că dacă eram concentrați nu se ajungea la penalty-uri”, a declarat Robert Elek după jocul de aseară.

Elek a încheiat la Chiajna o perioadă de 14 etape fără gol în campionat. Până acum cele patru reușite personale din Liga I i-au ajutat pe bănățeni să câștige un meci (cu Botoșani) și să remizeze în alte două partide (la Craiova și la Chiajna). ”Pentru mine personal e bine că marchez dar din punct de vedere colectiv atâta timp cât echipa nu câștigă nu este okay. E bine totuși că am început să marchez din nou, sunt bucuros. Pe această cale vreau să dedic golul fratelui meu care azi a împlinit 34 de ani și unchiului meu din Italia, Albertin, care are o perioadă destul de grea și sunt alături de el”, a precizat vârful trecut și pe la Oțelul Galați.

Atacantul lui ACS Poli promite că el și colegii săi nu vor fi victime sigure la Pitești, în ultimul meci din 2015. Chiar dacă steliștii au acum un antrenor care le-a schimbat moralul, Laurențiu Reghecampf. ”Când joci cu Steaua nu cred că poți să acuzi o stare de oboseală. Cred că cu toții o să ne mobilizăm exemplar pentru acest meci și ne dorim să facem un meci bun și să aducem punct sau puncte… Au altă atitudine, le-a dat acel spirit care le lipsea, au și două meciuri la rând câștigate, dar pe noi nu ne interesează asta, mergem să ne impunem jocul”, a conchis Robert Elek.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.