Ce nu face statul, realizează o mamă din Timișoara. Impresionant ce decizie...

Ce nu face statul, realizează o mamă din Timișoara. Impresionant ce decizie a luat pentru bebelușii în stare critică, după ce a stat în spital cu copilul ei

0
DISTRIBUIȚI

prematur

Andreea, o mămică din Timișoara care a fost nevoită să stea în spital cu bebelușul ei mai multe zile, a făcut un gest demn de lăudat pentru micuții în stare critică. Femeia a observat că la Maternitatea „Odobescu” din cadrul Spitalului Municipal Timișoara ar mai fi nevoie de un aparat pentru a asigura copiilor de la terapie intensivă cele mai bune condiții de recuperare.


Este vorba despre un pulsoximetru, un echipament medical ce monitorizează pulsul bebelușilor aflați la terapie intensivă și care ajută medicii să determine dacă bebelușii mai trebuie să stea sau nu în incubator.

Astfel, Andreea nu a stat cu mâinile în sân și imediat a pornit o campanie de strângere de fonduri de la oricine dorea să doneze pentru achiziționarea acestui aparat. După aproape un an, a reușit să strângă o parte din suma necesară. Asociația Școala Mamei Junior a ajutat-o în procesul de achiziție a pulsoximetrului, acoperind diferența de sumă pentru ca acest vis să devină realitate.

Astfel, săptămâna trecută, aparatul de monitorizare a fost dus la Maternitatea „Odobescu” și dăruit copilașilor de la terapie intensivă. Echipamentul medical a costat aproximativ 8.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.