Adversar DIFICIL pentru BC Timișoara în a treia rundă de play out....

Adversar DIFICIL pentru BC Timișoara în a treia rundă de play out. Ce dinamoviști vor fi tratați special de ”leii” lui Nenad Mandic

0
DISTRIBUIȚI

bct pitesti (27)

”Leii din Banat” se află momentan pe loc ”safe” în Liga Națională, dar nu se pot relaxa deloc. Vineri la Timișoara sosește Dinamo București, liderul grupei 7-12. Tehnicianul lui BC Timișoara se așteaptă la un duel strâns și consideră că Marko Sutalo și Pavel Marinov sunt principalele pericole din tabăra alb-roșie.

Cele două combatante și-au împărțit victoriile din întâlnirile directe în sezonul regulat. Bucureștenii se află într-o postură mai bună în clasament după ce în runda trecută au trecut chiar de Pitești, o contracandidată a BCT-ului. ”Ne așteptăm la un meci foarte greu, dur, Dinamo joacă un bun baschet, atât pe interior, cât și pe exterior, au echilibru.


Sutalo a evoluat foarte bine în ultimele șase meciuri, Marinov poate juca orice, de la poziția 1 la 4. Încercăm să fim pregătiți mental, sper că vom fi pregătiți pentru acest joc. Cu siguranță ei vor veni la victorie. Nu sunt mari diferențe față de întâlnirea anterioară (…) În acest moment trebuie să fim atenți la Sutalo, să-l stopăm pe Marinov, ne-am pregătit să le blocăm jocul, ei au un echilibru în joc, nu poți ține nici marcaj strâns, nici să le lași spațiu”, a declarat Nenad Mandic.

Tehnicianul spune că nu are accidentări grave, dar că jucătorii de bază se resimt fizic în această perioadă. ”Jucătorii sunt puțin obosiți, e normal, nu sunt satisfăcut, dar înțeleg, trebuie să ne recuperăm. Toată lumea încearcă să-l blocheze pe Jeremic, dar avem și alți jucători. Sper ca publicul să vină în număr mare, când vin echipele mari toată lumea se mobilizează”, a precizat Mandic.

Partida BC SCM Timișoara – Dinamo București se dispută vineri, de la ora 18, în Sala ”Constantin Jude”. Bănățenii sunt pe 10, la egalitate cu Piteștiul, locul 11 cu 30 puncte. În această rundă a treia de play out argeșenii evoluează pe terenul lui Phoenix Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.