Mike Parker’s Trio Theory a adus ritmuri jazz la Timişoara FOTO

Mike Parker’s Trio Theory a adus ritmuri jazz la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>
mikeparker (3) [1280x768] Mike Parker’s Trio Theory  la capite
Mike Parker’s Trio Theory în concert La Căpițe
Pasionaţii de jazz au avut parte joi seara de un recital de excepţie susţinut de Mike Parker’s Trio Theory, evenimentul desfăşurat La Căpiţe fiind unul care a fost savurat pe deplin de publicul numeros de la faţa locului.

Mike Parker Trio a debutat în 2011 şi a editat până acum trei materiale materiale discografice: „Prelude”, „Embrace The Wild“ şi „Alive Out There“. Cel mai recent disc al lor numit „Alive out there“ a fost lansat la începutul lunii aprilie din acest an, iar oprirea timişoreană a muzicienilor a fost inclusă în cadrul unui turneu internaţional pe care muzicienii îl susţin pentru promovarea acestui material discografic.

Conduşi de neastâmpăratul basist şi compozitor newyorkez Mike Parker, trio-ul a oferit o seară plină de sound-uri jazz. Alături de el, la faţa locului s-au aflat Frank Parker, un percuționist de excepție, nominalizat de două ori la premiile Grammy și energicul saxofonist polonez Sławek Pezda, originar din Cracovia. Pe parcursul celor două reprize, cei trei muzicieni au abordat o paletă largă de compoziţii proprii şi au fost răsplătiţi cu aplauze sincere, evenimentul fiind unul care poate fi inclus lejer în seria întâmplărilor faine desfăşurate în ultima vreme în oraşul nostru.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.