Reparaţii de drumuri în BĂTAIE DE JOC la Timişoara: trotuare abandonate şi...

Reparaţii de drumuri în BĂTAIE DE JOC la Timişoara: trotuare abandonate şi asfaltări în ritm de melc pe strada Madrid FOTO

7
DISTRIBUIȚI

Strada Suceava trotiare nefinalizate, reparatii la carosabil

Reparaţii de drumuri în bătaie de joc – asta pare să fie deviza administraţiei urbei de pe Bega, dar şi a firmelor contractate de Primăria Timişoara să execute lucrări. Dacă ani buni locatarii de pe strada Madrid au circulat pe trotuare atât de sparte încât deveniseră periculoase, în luna ianuarie a acestui an Primăria Timişoara a dat drumul lucrărilor de reparaţii.

Cum se abandonează lucrările începute şi se încep reparaţii de drumuri inutile

Deşi au fost decopertate în doar câteva zile, trotuarele au fost asfaltate în aproape două luni. Intervenţii au avut loc şi pe străzile învecinate, precum Suceava, unde muncitorii de la Super Construct nu au turnat nici acum stratul final de bitum. Astfel, deşi trotuarele au fost decopertate la începutul anului 2016, acum, aproape la jumătatea anului şantierul a rămas încă în paragină.

Asta până acum câteva zile, când muncitorii de la Super Construct au apărut din nou pe teren. Nu pentru a asfalta trotuarele, ci pentru a decoperta partea carosabilă de pe strada Madrid, asta deşi în zonă ar fi fost necesare doar mici plombări de întreţinere. Astfel, printre maşini şi restricţii de trafic nesemnalizate, de două zile în zonă are loc decopertarea pentru turnarea asfaltului, care conform afişelor lipite pe uşile blocurilor ar trebui să fie gata la data de 20 mai. E important de precizat că pe durata intervenţiilor la trotuare firma Super Construct a aruncat toate deşeurile rezultate pe spaţiul verde din faţa caselor, spaţiu verde amenajat din banii locatarilor.

Abia după mai multe reclamaţii la Primăria Timişoara şi după ce un echipaj al Poliţiei Locale s-a prezentat la faţa locului la urmare a unui articol apărut pe PRESSALELRT.ro, muncitorii de la Super Construct au ridicat o parte din deşeurilor produse ca urmare a lucrărilor.


Deşi un termen de cinci luni de realizare a unor trotuare nu este unul normal pentru anul 2016, reprezentanţii Primăriei Timişoara nu au aplicat penalităţi către firma Super Construct, precizând pentru PRESSALERT.ro că vor oferi mai multe detalii legate de acest aspect după încheierea campaniei electorale.

 

7 COMENTARII

  1. Bravo Robu!!! Iarasi ai dat contracte printre cunostintele tale…Asa se construieste Timisoara nu? In familie? Vai de capul nostru unde o sa ajungem…El are in cap tot felul de baliverne in cap dar uite cum s eincurca in lucruri marunte care pentru noi timisorenii conteaza mult mai mult decat fantana lui muzicala din Parcul Botanic.!!!

  2. Ar trebui sa se faca un serial si cu „100 de lucrari incepute si abandonate inainte de finalizare”, este clar ca Robu face totul in bataie de joc…. Domnule primar va rog sa reveniti la realitate din lumea dumneavoastra de basm si sa vedeti cum arata orasul nostru!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.