Bojin vrea să taie 20 % din salariile enorme de la ACS...

Bojin vrea să taie 20 % din salariile enorme de la ACS Poli. Cum se va schimba acordarea primelor UPDATE Ce spune Robu

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin serios

Cheltuielile făcute la ACS Poli vor fi verificate la sânge lună de lună. În cadrul plenului extraordinar al Consiliului Judeţean Timiş (CJT), unde s-a aprobat contribuţia anuală a judeţului către echipa de fotbal, consilierul PDL Marius Martinescu, acuzând lipsa de performanţă,  a cerut „de acum înainte execuţia bugetară lunară ca să vedem cum se cheltuiesc banii”. Prompt, şeful CJT Titu Bojin a fost de acord cu propunerea lui Martinescu şi a explicat că „nu avem niciun fel de problemă.


Să ştiţi că cheltuielile se fac în totală concordanţă cu aprobările care s-au dat pe buget. Nu e problemă ca cineva să ascundă posibilitatea de cheltuire a banilor, o să rog comisia economică ca în fiecare şedinţă la finalul lunii să fie prezentate cheltuielile”.

ACS Poli va primi anul acesta un total de 2.940 de lei, din care 2.440 în contul ACS Poli Timişoara pentru anul 2013, plus 500.000 de lei în contul Direcţiei Prestări Servicii Timiş pentru realizarea serviciilor de administrare şi asigurare a utilităţilor la Stadionul „Dan Păltinişanu” Timişoara şi pentru terenurile anexă pentru antrenament. Chiar şi aşa, Bojin a rămas ferm pe poziţii şi a completat că  „nu o să mă vedeţi prin vestiare, nici să fac echipe, nici pe banca de r

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.