Starea handbaliștilor de la Poli înainte de sosirea noului antrenor

Starea handbaliștilor de la Poli înainte de sosirea noului antrenor

0
DISTRIBUIȚI

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0001 (2)

Echipa de handbal CSU Poli continuă să se antreneze la Sala ”Constantin Jude”, chiar dacă sezonul oficial s-a terminat pentru alb-violeți vineri, odată cu eliminarea din sferturile Cupei României. Jucătorii fac antrenamente până la sfârșitul lunii mai, când le vor expira contractele.

Echipa se antrenează săptămâna aceasta tot cu Gligore Czari, căruia îi va expira contractul tot la sfârșitul lunii. La antrenamente sunt și jucătorii care au precizat deja că nu vor continua la Poli din toamnă. Din sezonul viitor, CSU Poli se va numi CH Politehnica Timișoara și va fi organizată sub formă de ONG, cu autoritățile în calitate de acționari, iar noul antrenor va fi Ștefan Constantin.


Va fi primul sezon în care Liga Profesionistă de Handbal își va intra în drepturi și va avea organizare similară celei din fotbal. Din sezonul viitor, numărul maxim de străini permis în lotul unei echipe va fi de patru, spre deosebire de cinci, câți erau permiși până acum.

Alb-violeții au terminat sezonul sub obiectivele trasate, pe locul șapte, iar din Cupa României au fost eliminați în sferturi de Știința Bacău. Cristian Fenici a semnat cu băcăuanii, Andrei Grasu va merge la nou-promovata Minaur Baia Mare, portarul Cristian Antonaru va evolua la Pandurii Târgu-Jiu, iar frații Marius și Sabin Ignat se vor duce la HC Vaslui, în eșalonul secund, unde este aproape să ajungă și Gabriel Cotinghiu. Constantin Ștefan a fost prezent la Brașov, la Cupa României, și a purtat discuții cu o parte din jucători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.