Robu vrea să scoată hainele second-hand din centrul Timișoarei

Robu vrea să scoată hainele second-hand din centrul Timișoarei

4
DISTRIBUIȚI

robu degete 1

Că edilul şef face legea în Timişoara nu mai este un secret pentru nimeni. Până şi comerţul în zona centrală se face mai nou după cerinţele edilului şef. Recent, Robu a pus proprietarii de terase să le orneze cu flori, asta pentru a înfrumuseţa centrul. Pentru efort, afaceriştii au fost momiţi cu marele premiu – o diplomă care încă nu a fost acordată.


În plenul Consiliului Local, edilul şef şi-a exprimat o nouă nemulţumire legată de activitatea comercială din centrul oraşului. „Au apărut magazine de produse second hand, locul lor nu este în Piaţa Victoriei, cetate sau zona centrală. Nu este cazul să intervenim asupa acestor magazine din care unii trăiesc şi la care au acces unii cetăţeni fiindcă doar atât îşi permit. Trebuie să interzicem în zona centrală vânzarea  produselor second hand. Pe acest subiect vreau să iniţiem un proiect de hotârâre. Nu învinuim pe nimeni, numai că trebuie să rezolvăm această problemă”.  Fără a detalia, Robu a menţionat că a mai depistat şi alte activităţi pe care vrea să le stârpească din zona centrală.

4 COMENTARII

  1. Ba baiatule, e incredibil ce masuri „radicale” ia flacau’ asta ! :)))) are vâna in el,e aspru,dur,dar drept !!! CE PROSTALAU !

  2. Rufe second hand nu, dar cazinouri first hand da….
    In alta ordine de idei, n-ar fi cazul sa interzica in zona centrala si trotuarele cu gropi si/sau denivelari ????? Poate si boschetarii su hotii …

  3. Ce mai scoatem din centru…după galeria de artă, hainele second-hand, târgul de carte (tot aia, după unii…) ? Eventual…un creier îmbâcsit de nuanțator…părerea mea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.