Vestul sălbatic: șmecherii fac legea-n stradă. Cum a fost pălmuită și înjurată...

Vestul sălbatic: șmecherii fac legea-n stradă. Cum a fost pălmuită și înjurată o tânără de un agresor furios UPDATE Ce spun polițiștii

9
DISTRIBUIȚI

agresor Resita

O tânără din Timișoara a fost victima unei agresiuni în plină stradă, zilele trecute. Incidentul s-a petrecut la Reșița. Sigur pe sine la volanul unui Touareg negru, bărbatul-agresor a sărit pur și simplu să se răzbune pentru un motiv numai de el știut, și a pălmuit-o pe tânăra femeie. Aceasta a făcut publică întâmplarea, precum și imaginea cu mașina în care se afla bărbatul.

”În 17 iulie 2013, după-amiaza, am pornit din Timișoara spre Reșița. Ajunsă la destinație, după ce am staționat pe un loc de parcare privat, am încercat să mut mașina pe un alt loc de parcare. Nu am putut pentru că mașina mi-a fost blocată de un Touareg negru, nr. CS-86-DRG, din care a coborât de la locul șoferului un tânăr agresiv, care a început să mă înjure, să îmi adreseze tot felul de ocări, spunându-mi că din cauza mea a avut un accident în Bocșa. Am coborât din mașină să văd dacă într-adevăr cele spuse de acest domnișor se confirmă, în ideea că mă așteptam să văd o mașină avariată. Nici vorbă de așa ceva. Pentru că s-a îndreptat spre mine, speriată fiind, am urcat în mașina proprietate personală și am deschis geamul spunându-i tipului a căruia furie devenise de necontrolat să își vadă de drum pentru că nici mașina luni, nici a mea nu au fost implicate în vreun accident. Mi-am permis să-l contrazic și a fost momentul în care a venit lângă mașina mea și m-a lovit cu palma, puternic peste față. Am avut totuși șansa de a nu fi deschis geamul suficient încât să mă trezesc lovită cu capul de volan, trasă de păr, cu haine rupte. Pentru că ne aflam într-o zonă de blocuri și cineva a țipat la el de pe geam întrebându-l cum poate să lovească o femeie, acest personaj s-a îndreptat spre mașină pentru a fugi de la fața locului, dar nu a uitat să-mi spună că va afla el cine sunt, unde stau și că o să văd eu ce îmi pregătește el mie pentru a mă pedepsi corespunzător”, relatează Iozefina Tudor.


În stare de șoc, a reușit să fotogtrafieze mașina agresorului. Apoi a sunat la 112.

Ce s-a întâmplat de fapt? În Bocșa, după o curbă, Iozefina a frânat brusc pentru a evita să calce un câine care a sărit în fața mașinii. ”Variantele pe care le aveam la dispoziție erau: omor câinele și îmi sparg masca de la mașină, trag de volan dreapta și lovesc copilul care era cu câinele pe marginea drumului, intru pe contrasens și Dumnezeu cu mila. Am ales să claxonez și să frânez brusc, într-o zonă cu limită de viteză de 50 la oră, mizând pe faptul că orice conducător auto are cunoștințele minime de legislație care impun păstrarea distanței regulamentare față de cel din față. Amintesc că în momentul în care am pus frână, în spatele meu era o mașină de culoare albă, care a frânat la timp. (…) Tânărul cu Touareg-ul nu știu unde era și de unde a tras concluzia că eu l-am prejudiciat cu ceva, nu știu dacă a fost sau nu implicat în vreun accident”, a mai povestit Tudor.

Femeia mărturisește că face publice aceste lucruri ”pentru că acest personaj care azi dă o palmă, mâine poate folosi cuțitul. Consider că trebuie să fie cunoscut ca un pericol public, sancționat de lege și de opinia publică, astfel încât să fie determinat să-și educe pornirile de agresivitate și violență. (…) Eu încerc să nu închid ochii și să sancționez acest tip de comportament pe care nu-l consider normal în zilele noastre. Poate gândim la fel și mă ajutați să-l sancționăm așa cum se cuvine pe acest individ”. Iozefina a adăugat că a făcut o plângere la poliție împotriva agresorului.

UPDATE Polițiștii cărășeni fac cercetări pentru loviri și alte violențe. „În data de 16 iulie la ora 16,36, Iozefina Tudor a apelat sistemul unic de urgență 112, apelul fiind preluat de dispecetarul IPJ Caraș Severin. În acest apel, femeia sesiza faptul că a fost agresată fizic de o persoană mnecunoscută pe o alee din Reșița. Apelanta a dat date de identificare privind autoturismul agresorului și a fost îndrumată să depună plângere la poliția Reșița, ceea ce s-a și întâmplat. În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Concret, se fac verificări privind împrejurimile producerii acestui eveniment și pentru identificarea agresorului. Acesta riscă dosar penal pentru lovire”, a declarat comisar șef Dan Bortiș, șeful Serviciului Cabinet al IPJ Caraș Severin.

9 COMENTARII

  1. Politia sa-si faca meseria foarte bine ,iar agresorul prins . !!!!!! In Resita ,unde oamenii se cunosc cu totii intre ei nu e o problema pentru tinerii politisti ?

  2. nu va pati nimic daca nu sunt marori sau alte dovezi .va putea spune ca doar a apostrofat-o ,ca nu a fost atenta atunci cand dadea cu spatele ,sau ca nu a semnalizat sau cine stie ce alte tampenii ,cu toate ca sunt convins ca aproximativ asa s-au petrecut lucrurile .

  3. Acel derbedeu trebuie aspru pedepsit,dar si ametita aia care nici nu stia ca a avut un incident minor pe traseu cu auto trebuie sa-i fie atrasa atentia ca PE STRADA CAND MERGI CU MASINA TREBUIE SA FIE ATENTA NU SA DOARMA PE EA.
    PS-Nici de legislatie rutiera nu are habar,adica cum ai franat brusc intr-o zona in care limita de viteza era 50 km/h ? Inseamna ca aveai o viteza mult mai mare de 50km/h….. Acesti iresponsabili ai soselelor trebuie responsabilizati…

  4. Slim doamna nu avea de unde sa stie ce se intampla in spaele masinii din moment ce a franat si a vazut o alta masina in spate care a franat si ea. Pentru a evita un copil, caine, etc franezi brusc indiferent de limitarea impusa. Si cu 50km /h daca franezi brusc in trafic te asigur ca cel din spatele tau daca nu are prezenta de spirit te va lovi. Incearca tu sa mergi legal cu 50 intr-o localitate pe o strada care e principala si destul de circulata si vezi daca ai norocul sa nu te claxoneze vreun dobitoc sau sa te injure. Cat despre cocalarul cu touareg no comment.

  5. Intre Bocsa si Resita sunt cam 23km. Cel cu Touareg-ul nu a ajuns-o din urma decat in Resita? Soferul stia cine a oprit circulatia pentru a evita accidentul, adica soferita, inca din Bocsa caci altfel nu o urmarea pana la Resita ca sa o agreseze. O deviere de 23km pentru o agresiune care se termina cu dosar penal. Ori soferul este un psihopat periculos, ori soferita minte. Sa lasam organele legii sa-si dea cu parerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.