Un ofiţer SRI a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Un ofiţer SRI a murit, iar alte două persoane au fost rănite

4
DISTRIBUIȚI
<


p>accident tm arad

Un ofiţer SRI şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 2 A, în judeţul Constanţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, accidentul s-a produs în jurul orei 8.10, la ieşirea din Constanţa către localitatea Ovidiu, după ce un bărbat care circula dinspre Constanţa a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, maşina care a intrat pe contrasens s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul şi-a pierdut viaţa.

Alte două persoane din celălalt autoturism – soţ şi soţie, în vârstă de 56 şi 52 de ani – au fost rănite uşor şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Constanţa, fără a fi necesară internarea lor.

4 COMENTARII

  1. Chiar nu are nici o relevanta faptul ca soferul care a cauzat accidentul era ofiter SRI. Putea sa fie medic, strungar, profesor sau contabil. Era in timpul liber, in concluzie un cetatean roman care a provocat un accident.
    Aveti voi o placere aparte cand sunt implicati in accidente rutiere cei din SRI, politie, armata si jandarmi.
    SA VA FIE RUSINE!!!
    A fost doar un sofer care a gresit. Si a platit cu viata.

  2. Nu este corectă opinia!
    Este un angajat de elită al statului care tre sa dea dovadă de o atitudine si comportament deosebit fata de oamenii de rând.el este si în timpul liber timpul ofiter.funcţie de cetăţean avea Vasile Ferrari care a omorât un om în timpul besinilor ce le făcea prin Timişoara.
    De aia se sublinează că era ofiţer SRI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.