Două echipe din Serbia şi una din Bulgaria, invitatele „leilor din Banat”...

Două echipe din Serbia şi una din Bulgaria, invitatele „leilor din Banat” la Cupa Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA02_resize

Sala „Constantin Jude” va fi, în ultimul weekend dinaintea startului sezonului de baschet, gazda tradiţionalului turneu de pregătire „Cupa Timişoara”.


Invitatele clubului BC Timişoara din acest an sunt Vojvodina Novi Sad, Borac Cacak (ambele din Serbia) şi Balkan Botevgrad (Bulgaria).

În zilele de 13 şi 14 septembrie timişorenii au ocazia să vadă din nou baschet de calitate la „Olimpia”. Bănăţenii vor primi vizita unor grupări puternice din ţările vecine. Vicecampioanele din Serbia şi Bulgaria, Vojvodina Novi Sad, respectiv Balkan Botevgrad, şi Borac Cacak (locul 10 în Serbia), vor veni să joace la Cupa Timişoara. Cu ultima formaţie timişorenii au pierdut în stagiul de pregătire din aceată vară, scor 64-71.

„Leii” vor primi în semifinalele competiţiei replica puternicei echipe din Novi Sad. În timp ce Borac Cacak îi va întâlni pe bulgarii de la Botevgrad în deschiderea turneului, vineri 13 septembrie, de la ora 18.30. Jocul BCT – Vojvodina începe în aceeaşi zi, de la ora 20.45, iar înaintea partidei alb-violeţii îşi vor prezenta în faţa publicului lotul pentru ediţia 2013-2014 a Ligii Naţionale. Câştigătoarele de vineri se vor întrece sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.30, în finala competiţiei. Finala mică se va disputa mai devreme, de la ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.