Colete suspecte adresate birourilor armatei au fost descoperite în Marea Britanie

Colete suspecte adresate birourilor armatei au fost descoperite în Marea Britanie

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1420936360">

VFestival - Hylands Park

Poliţia britanică antiterorism a anunţat joi că a deschis o anchetă după descoperirea a şase colete suspecte adresate birourilor armatei din mai multe oraşe din Marea Britanie, între care Brighton (sud-est) şi Oxford (centru).

Multe pachete reprezentau o ameninţare „de nivel scăzut” dar erau „în stare de funcţionare”, au anunţat surse din cadrul poliţiei.

Potrivit postului de televiziune Sky News, coletele găsite la Reading, la vest de Londra, şi Chatman (sud-est de Londra) conţineau mici dispozitive explozive, dar funcţionale.

Serviciile de genişti au fost trimise la faţa locului, potrivit procedurii pentru astfel de situaţii.

Celelalte colete au fost descoperite la birouri ale armatei situate în centrul comercial din Slough, la vest de Londra, şi Aldershot, sud-vest de Londra, potrivit poliţiei.

Centrul comercial din Slough a fost evacuat şi perimetre de securitate au fost stabilite în jurul birourilor unde au fost descoperite coletele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.