Premieră: Electronicele pot fi folosite în timpul zborului cu Air France

Premieră: Electronicele pot fi folosite în timpul zborului cu Air France

0
DISTRIBUIȚI

AF equip

Air France, prima companie aeriană care a permis utilizarea aparatelor electronice pe toată durata zborului. Începând din luna Februarie 2014, pasagerii au posibilitatea de a menține deschise aparatele electronice la bordul aeronavelor pe toată durata zborului. Această decizie a companiei a venit pe fondul noilor reglementări ale Agenției Europene pentru Siguranța Aeriană care dau undă verde folosirii telefoanelor mobile, tabletelor și laptop-urilor pe toată durata zborului, în Flight Mode, fără a afecta siguranța zborului.   Decizia Agenției Europene pentru Siguranța Aeriană reprezintă pentru Air France o facilitare a eforturilor companiei de a oferi clienților săi cât mai multă autonomie în timpul zborului.

Air France pune la dispoziția pasagerilor săi un sistem bogat de entertainment, de care aceștia pot profita din momentul îmbarcării și până la aterizare.


Peste 600 de ore disponibile cu cele mai noi filme, albume de muzică, jocuri, reviste și programe TV fac orele de zbor mult mai plăcute.  Întreg sistemul de entertainment de pe aeronavele intercontinentale se află în plin proces de îmbunătățire. Ecrane mai mari vor fi montate până în anul 2016 pe toate clasele de zbor intercontinental și va fi folosită tehnologia de tip tabletă, astfel încât pasagerii Air France să profite la maximum de timpul petrecut la bord. Siguranța pasagerilor rămâne însa o prioritate pentru Air France, motiv pentru care noile reglementări rămân sub incidența indicațiilor și instrucțiunilor echipajului de zbor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.