Ce spune liderul PSD Timiş despre majoritatea din CJT și schimbarea...

Ce spune liderul PSD Timiş despre majoritatea din CJT și schimbarea șefilor de deconcentrate

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin

Ruperea USL, un fleac pentru şeful PSD Timiş, Titu Bojin. În calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Bojin s-a arătat extrem de relaxat cu privire la noile mutări de pe scena politică. În mod cu totul paradoxal, cele 25 de proiecte intrate astăzi pe ordinea de zi a plenului de la CJT au fost votate fără opoziţie sau scandaluri, dovadă că, probabil, consilierii şi-au uitat vechile obieciuri. Despre formarea de noi alianţe şi schimbarea şefilor de deconcentrate sau oameni numiţi politic, Bojin a comentat că „din punct de vedere al majorităţilor nu am nicio intenţie de schimbare, am intenţia şi dorinţa ca toţi consilierii să fie racordaţi la ceea ce facem bine, la ceea ce trebuie să facem şi nu la randez-vous-uri politice care se poartă prin diverse şedinţe ca să dăm naştere la animozităţi politice şi ca să fim băgaţi în seamă”.

Bojin a menţionat că luni este convocat la Bucureşti acolo unde se vor purta discuţii privind alianţe sau mutări de şefi de deconcentrate sau oameni numiţi politic şi a spus că schimbările se vor face doar dacă sunt necesare.


„Acolo unde sunt conducători de unităţi şi, discutăm pe ideea profesionalismului pentru zona respectivă, nu cred că am făcut nici până acum scandaluri sau demonstraţii din partea niciunui partid, legat de unii oameni care sunt profesionişti. Nu am discutat de nicio schimbare şi îmi doresc să fie cât mai puţine pentru că judeţul Timiş este mai titrat, mai dezvoltat. Acolo unde lucrurile merg bine nu am intenţia să susţin schimbarea cuiva”. Șeful PSD a menținat, totuși, că acolo unde numirile au fost politice se așteaptă la schimbări.

2 COMENTARII

  1. PE DIRECTORUL COLTERM CAND AVETI DE GAND SA-L SCHIMBATI DOMNU BOJIN ABUZURILE ,AMENINTARILE SEMNALATE DE SINDICATE PE 2013 ASUPRA ANGAJATILOR NU ATI LUAT NICI O MASURA .

  2. Idolu daniel face de rusine jud timis prin managementu lui in aeroportul international reprezentativ zonei, cum e posibil un betiv sa aiba atat credit din partea ministerului si consiliului judetean?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.