Cum devine armata română unică-n lume?; cât de înaltă va fi Catedrala...

Cum devine armata română unică-n lume?; cât de înaltă va fi Catedrala Neamului?; de ce mâncăm ouă stresate?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1042455382">

Decizia disperată a premierului Boc  de a face rost de bani la buget  prin recalcularea pensiilor, inclusiv cele ale militarilor, va armata romana unicat pface din armata română unicat în lume deoarece, conform Evz, ar fi singura din lume ai căror membri nu beneficiază de o plată diferenţiată.

România nu va găzdui baze radar pentru scutul american , nu va cumpăra rachete interceptoare şi nici nu va suporta costurile de instalare sau amenajare a locaţiei, ci doar va găzdui interceptori tereştri a anunţat MAE, citat de Hotnews.

 Înăltă cât un bloc cu 30 de etaje va fi Catedrala Neamului a cărei construcţie va începe în luna august, anunţă Gândul după şedinţa anuală de lucru a Adunării Naţionale Bisericeşti a Bisericii Ortodoxe Române.

Găinile din ţara noastră sunt ţinute în cuşti prea strâmte care duc la stresarea păsărilor şi la ouă de proastă calitate  – este concluzia unui studiu prezentat pe larg de Realitatea.net.

Un bărbat a supravieţuit, scrie Adevărul, patru săptămâni sub ruinele unei pieţe din Haiti, fiind descoperit de salvatori la aproape douî săptămâni de când guvernul a declarat oficial închise operaţiunile de căutare a victimelor rămase în viaţă după devastatorul cutremur.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.