Viscolul activează măsurile de urgenţă

Viscolul activează măsurile de urgenţă

0
DISTRIBUIȚI

Având în vedere informaţiile furnizate de către Administraţia Naţională de Meteorologie prin care se semnalează posibilitatea camin zapada_02producerii unor fenomene ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere ( polei, ceaţă, ninsoare), a fost activat Centrul Operaţional pentru judeţul Timiş. Cei care doresc să afle informaţiile de ultimă oră sau să semnaleze o problemă în trafic pot suna la numerele de telefon 0256/402004, 0256/402006, 0256/402703.  Echipajele Poliţiei Rutiere vor patrula pe drumurile naţionale pentru monitorizarea situaţiei.


Acolo unde se va impune, poliţiştii ar putea închide porţiuni de drum.

În Caraş Severin, aproape o sută de persoane sunt blocate pe muntele Semenic din cauza vântului care bate cu aproape 90 de kilometri la oră, răscolind zăpada. Din cauza condiţiilor meteo, drumurile de acces spre platoul Semenic au fost închise.

Circulaţia camioanelor a fost interzisă de sâmbătă seara până luni dimineaţa în judeţele aflate sau care vor intra duminică dimineaţă sub cod portocaliu – Gorj, Mehedinţi,  Dolj, Olt, Teleorman, Buzău, Giurgiu, Călăraşi, Bucureşti, Ialomiţa, Brăila, Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.